El Cinctorrà ofereix el trofeu de l’ascens a Primera a la marededéu de Gràcia

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 29 de juny de 2013 .
Etiquetes:

Ha sigut una de les celebracions més sentides dels cinctorrans després de la gran temporada futbolística del seu estimat equip. L’Ermita de la marededéu de Gràcia era el punt de trobada dels components del Club Esportiu Cinctorrà i de la seua gran afició en una especial jornada. El Cinctorrà ha fet història esta passada temporada i este cap de setmana aprofitaven les celebracions de l’arribada de l’Estiu per oferir els seus trofeus de campions a la patrona, la marededéu de Gràcia. Pocs minuts després de les 12 del migdia, i amb un matí calorós, els membres del Cinctorrà accedien a l’interior del bonic temple per tal d’honorar a la patrona. Mentre feien l’entrada, la seua afició els brindava un fort aplaudiment que omplia de caliu l’Ermita. Els jugadors portaven amb ells el trofeu de campions de la 2ª regional, el trofeu de màxim golejador que era lliurat a Mampel en la Festa de l’Esport de Comunicacions dels Ports i un ram de flors. Tots tres obsequis serien dipositats al costat de la Verge de Gràcia.

Amb l’acte iniciat, vindrien els parlaments. El primer en oferir unes paraules seria l’alcalde de Cinctorres i membre també de la Junta Directiva. Toni Ripollés destacava la humilitat d’un equip que ha aconseguit fer-se gran amb l’esforç de tots i també amb el suport de la incondicional afició. Després de l’alcalde, seria el capità de l’equip qui agafaria el torn de paraula. David Temprado donava les gràcies a tots i afirmava estar molt il·lusionat amb la següent temporada ja com a equip de primera. El tercer en parlar seria l’entrenador. Dani Blanch pujava a l’altar entre una forta ovació. Emocionat, l’entrenador destacava el tracte familiar que des del principi li han brindat tant des del club com des del propi poble de Cinctorres. Per tancar els parlaments, el president del Cinctorrà, Alberto Viñals. Ell afirmava estar en un dia molt emocionant per poder oferir-li a la Verge de Gràcia un títol que ha costat molt d’aconseguir, molt somiat i que ara s’havia fet realitat.

Este acte ha sigut un dels més emotius que ha viscut el club després de la seua victòria. Per als cinctorrans, poder oferir els trofeus a la seua patrona significa molt.

La trobada ha sigut ja l’última celebració del Cinctorrà, a partir de mitjans de juliol, l’equip es posarà mans en l’obra amb la pretemporada. Després dels partits de pretemporada, començarà un nou repte amb la Primera Regional. Des de Cinctorres esperen estar al nivell dels seus companys. Aguantar a la Primera Regional és un objectiu que els cinctorrans perseguiran acompanyats, a ben segur, de la seua inseparable afició. Després de l’estada a l’Ermita de la Mare de Déu de Gràcia, la festa del Club Esportiu Cinctorrà continuaria amb un dinar de germanor.

Més informació: