L’Aplec dels Ports marxa contra el fracking a Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 29 de juny de 2013 .
Etiquetes: ,

La Comissió de l’Aplec dels Ports de Morella i la Plataforma Antifracking organitzaven una caminada ‘AntiFracking’, que tenia lloc al terme municipal de Vilafranca. La marxa coincidiria amb el V Testing de Biodiversitat dels Ports i els participants a totes dues activitats es donaven cita al Barri del Llosar instants abans d’eixir a caminar.

Des de la Comissió de l’Aplec es tenia present realitzar alguna activitat més, relacionada amb el Fracking i s’aprofitava les jornades de Biodiversitat a Vilafranca per a reivindicar una vegada més l’oposició comarcal a la fractura hidràlica.

Durant la caminada, que comptava amb un itinerari d’uns 7 kilòmetres aproximadament, es faria la lectura d’un manifest. Es tractava d’una marxa informativa i amb la participació de gent de diferents municipis de la comarca de Els Ports.

A la comarca dels Ports han tingut lloc dues de les quatre manifestacions realitzades a la província en oposició al Fracking. Concretament, el 25 de Maig es celebrava la de Morella i l’1 de Juny la de Vilafranca. Sant Mateu i la capital, Castelló, acollirien les altres dues. Les manifestacions de Morella i Vilafranca demostrarien el sentiment en contra del Fracking que existeix a la comarca.

A més, dins de les jornades de Biodiversitat també es realitzaria una explicació per part dels membres de la Plataforma AntiFracking de les comarques de Castelló i es projectaria a la Casa Social el documental ‘La Sombra del Fracking’. L’Associació Fotografia i Biodiversitat es sumava a les reivindicacions en contra de la Fractura Hidràulica que estan tenint lloc a la comarca dels Ports.

Més informació: |