“Un adéu a dos veus”

Joan Carles Marcobal . 30 de juny de 2013 .
Etiquetes: , , ,

L’Ajuntament de Morella vivia la passada setmana un fet inusual: dos dels seus regidors, Guillermo i Isabel Sangüesa, presentaven la seua dimissió. Atribuïen ells motius personals per renunciar al càrrec i, com no podia ser d’altra manera, els ho vaig a respectar. Però en el seu comiat com a representants municipals, al darrer ple del consistori, es van deixar entreveure altres coses, més que res tristesa i decepció per part de tos dos.

En escoltar les seues paraules em va impactar el seu missatge en el que vaig veure desil·lusió. No cal ni dir que quan una persona dóna el pas de presentar-se a una llista electoral posa tot el seu somni i la seua esperança en el treball que va a desenvolupar representant al seu poble -un dels més grans honors que ens cap com a éssers humans- siga des del govern o des de l’oposició, tan s’hi val. Evidentment, pel que es va veure i ens van dir, Isabel i Guillermo se’n van amb desencant però queda ben demostrat que se n’ixen del càrrec amb tanta dignitat -o molta més- de la que van entrar, se’n van perquè no li han pogut donar a Morella tot allò que esperaven aportar-li. Volien servir a Morella i no servir-se de la política.

No tenen la mateixa dignitat aquells que els ho han impedit i, tal com està la política avui en dia, els partits haurien de mirar de no perdre valors humans dignes com Guillermo i Isabel. Quina pena que en un país en el que no dimiteixen càrrecs amb deshonor tan sols ho faiguen gent decent i honesta. A tos dos, com a morellà, moltes gràcies pel vostre esforç i dedicació.

Més informació: | | |