Massalió reobrirà l’escola infantil el mes de setembre

comarquesnord.cat . Massalió . dilluns, 1 de juliol de 2013 .
Etiquetes:

Massalió reobrirà l’escola infantil el pròxim curs escolar. Així ho va confirmar el seu alcalde, Mariano San Nicolás, en declaracions a Ràdio Matarranya, on va destacar que “obrirem la guarderia este mes de setembre i ara necessitem un mestre”. Precisament, un dels punts que va centrar el ple extraordinari de Comarca del Matarranya del passat divendres 28 de juny va ser la ‘encomana de gestió de procés per a la formació d’una llista de persones interessades en treballar com a professor d’Educació Infantil’, requerit per Massalió. Tots els consellers assistents al ple van donar llum verd a la proposta.

El passat curs escolar, Massalió no va obrir les instal·lacions d’Educació Infantil perquè no hi havia suficients xiquets inscrits. L’alcalde del municipi va recordar que “la vam tancar perquè només teníem un xiquet, i la previsió és que ara en tinguem set. Per tant, és una bona notícia per al poble”. San Nicolás va destacar que la guarderia és un bon servei per al poble. “La gent que té xiquets els interessa, perquè així els seus fills es van familiaritzant amb l’escola”. De moment, Massalió obrirà les instal·lacions de setembre a desembre, ja que la gestió de les guarderies va per anys naturals i no per anys escolars.

Esta acceptació de Comarca ha arribat dos mesos després de la mateixa que va formular l’ajuntament de Beseit, i s’emmarca dins de les actuacions d’assistència als municipis en relació amb la tramitació de la selecció del personal públic local. Estes assistències s’han efectuat per als processos de selecció d’un mestre especialista en Educació Infantil a Mont-roig, professors d’Escola d’Adults per al curs 2012-2013 a diversos pobles del Matarranya, i assistència a tribunals en diversos processos selectius, com ara l’auxiliar administratiu destinat a l’oficina municipal de turisme de La Freixneda o netejador per a les oficines generals de Beseit.

Més informació: