Vilafranca celebra este cap de setmana les Festes de Sant Cristòfol

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 4 de juliol de 2013 .
Etiquetes: ,

Este cap de setmana del 6 i 7 de juliol Vilafranca celebra les festes de Sant Cristòfol, patró dels conductors. Els majorals de 2013 s’encarreguen d’organitzar i dur a terme una programació festiva que preparen des de fa mesos i en què destaquen els festejos taurins, el ball i la tradició de beneir els vehicles.

Dissabte a la vesprada està previst un rogle de vaques de la ramaderia Hermanos Ozcoz de Saragossa que tindrà lloc al recinte situat al costat de la plaça de bous. A les 20:30 hores es ballarà el tradicional Ball Plà a la plaça Blasco d’Alagón amb eixida des del Parador de Festes on també acabarà l’acte amb el repartiment de bosses de llepolies per als xiquets i refrescs pels adults. A les 23 hores es s’embolarà el bou de la vesprada i, a partir de la mitjanit, començarà la Macro Disco Mòbil “Millenium” al Parador de Festes.

El diumenge 7 de juliol al matí es realitzarà la tradicional processó des de la plaça Blasco d’Alagó fins a l’ermita del Llosar. Seguidament es realitzarà una missa en honor a Sant Cristòfol a la mateixa ermita i, al finalitzar, s’oferirà un aperitiu als arcs situats davant. A les 13 hores es beneiran els vehicles dels veïns del municipi.

Més informació: |