Comença la XXIII edició del Campionat de Futbol Sala “Ciutat de Morella”

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 9 de juliol de 2013 .
Etiquetes:

El Campionat de Futbol Sala “Ciutat de Morella” torna a marcar les nits del mes de juliol a la localitat dels Ports. Aquest torneig, que arriba a la vint-i-tresena edició, va arrencar anit i compta amb la participació d’onze equips amb jugadors de tota la comarca. Per això, es tracta d’una competició totalment consolidada, que es disputarà al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I fins al 15 d’agost.

El torneig compta amb un gran seguiment per part dels veïns i veïnes de Morella i de part de la comarca dels Ports. Així, hi participen més de 120 jugadors i en les distintes nits es dóna cita un nombrós públic al nou poliesportiu. Cal recordar que la construcció del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I ha estat molt important per a aquesta competició, ja que fa uns anys els partits es disputaven a l’Espai Firal. Ara, les festes no interrompen d’una manera decisiva el campionat, en comptar amb un poliesportiu que s’utilitza únicament per a la pràctica d’esport.

Els equips participants es divideixen en dos grups, que juguen una lliga de la què classifiquen els quatre primers per la fase final eliminatòria. En l’A, estan Quintos 2013, Mas de Ferré, Portell Gecco, Restaurant Blanca, Xocolateria Els Porxes i The Skartxos. Al B, Teleassis Llevant, El Pub, La Cooperativa Sant Antoni Abat, Carnisseria Esther i Romania. En la nit d’ahir es van disputar els primers encontres amb els resultats Mas de Ferré 7-4 Quintos 2013 i The Skartxos 4-2 Els Porxes. Aquesta nit continua amb la competició amb Carnisseria Esther-teleassistència i Portell-Blanca.

També cal assenyalar que la festa final del Campionat de Futbol Sala “Ciutat de Morella”, amb el lliurament de trofeus, es realitzarà el dissabte 17 d’agost a l’Espai Firal. Serà una nit amb música en directe i discomòbil, organitzada per la discoteca Bisgargis i en què col·labora el consistori morellà.

Més informació: