Morella els caçadors col·laboraran per afavorir el manteniment de l’activitat, pel medi natural i les espècies

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 9 de juliol de 2013 .
Etiquetes:

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el president de la Societat de Caçadors El Maestrazgo de Morella, Juan Ramon Guardiola, han signat un conveni de col·laboració per afavorir el manteniment de l’activitat, la conservació del medi natural i de les espècies. Amb aquest acord, també es garanteix una activitat al calendari festiu del mes d’agost a la localitat i la corresponent difusió de la mateixa i, se cedeixen espais perquè l’entitat puai celebrar les seves reunions.

En l’acte de signatura de conveni també ha estat present el regidor de desenvolupament rural, Rafa Pallarés, qui destaca que “el conveni persegueix la col·laboració amb l’activitat de la societat de caçadors i amb les accions que realitzen per afavorir la conservació del medi natural i de la nostra fauna”. A més, afegeix que “la signatura de convenis és una prioritat per aquest equip de govern, ja que reforça el teixit associatiu de la localitat i incrementa l’activitat cultural, esportiva, lúdica i festiva que hi ha a Morella”.

A través d’aquest acord, la Societat de Caçadors El Maestrazgo de Morella es compromet a organitzar una tirada social dins de la programació de les festes d’agost, a fer repoblacions d’animals en zones determinades, a facilitar la incorporació a l’entitat de les persones de Morella que vulguin formar part del grup i a crear zones de caça menor, atenent a la normativa vigent.

Més informació: