L’Ajuntament de Morella potencia el Pla Municipal d’Infraestructures amb l’adjudicació de petites obres a cinc empreses de construcció locals

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 11 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella ha potenciat el Pla Municipal d’Infraestruras per aquest període estival. Ho ha fet, mitjançant l’adjudicació de petites actuacions a cinc empreses de construcció locals i també amb el reforç de la brigada d’obres. D’aquesta manera, es podran cobrir les demandes estivals i es millorarà el manteniment i diversos punts de la localitat, de Xiva i d’Herbeset.

En la jornada d’avui, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor d’obres, Rafa Pallarés, han visitat una d’aquestes actuacions que s’està escometent a la zona de l’Albereda pròxima a l’Escola Infantil. En aquest punt, Pallarés ha destacat que “les obres que s’han contractat a les empreses locals són petites actuacions, però que tenen la seva importància perquè es van a millorar diferents espais de Morella, Xiva i Herbeset i van a beneficiar les constructores”. A més, assenyala que “des de l’Ajuntament de Morella hem d’estar preparats per als esdeveniments de l’estiu, que és quan hi ha més actes i més gent hi ha, pel que cal reforçar la brigada i les actuacions a realitzar”.

A més de la millora en el ferm del passeig de l’Albereda, a través d’aquestes contractacions s’ha millorat la Segona Albereda, passeig que permet visitar la localitat extramurs, i també es farà el mateix amb les voreres del barri de la Puritat, el camí del Roser de Xiva i uns murs d’Herbeset. Aquestes petites actuacions se sumen a altres que està duent a terme el consistori morellà, com la zona de barbacoa a l’exterior de l’Espai Firal i amb la renovació de l’espai de jocs de la Plaça Colom, que està prevista per a les properes setmanes.

Més informació: