Diego Miralles, el morellà ferit en el 6è Encierro de San Fermín, ix del quiròfan i evoluciona bé de l’enganxada amb Langostero

comarquesnord.cat . Pamplona . divendres, 12 de juliol de 2013 . 3 comentaris
Etiquetes: , ,

Les darreres notícies que ens apleguen des de Pamplona són molt positives en quant a l’evolució de Diego Miralles ‘Mija’. El morellà ha eixit del quiròfan i evoluciona bé de les tres ferides per banya de bou que ha sofert durant el sisè encierro de San Fermín. Les ‘cornades’ no han afectat ninguna artèria, ni ningun múscul important. Els propis metges que l’han atés parlaven d’un ‘miracle’ després de les aparatoses envestides que ha patit Mija del bou ‘Langostero’ de la ramaderia El Pilar de Salamanca al carrer Estafeta.

Les agafades del bou li han afectat a l’engonal dreta, on ha patit dos ferides per banya de bou, i a la cama esquerra. La ferida a l’angonal és de 6 centímetres. Miralles ha estat ingressat a l’antic Hospital Virgen del Camino on ha sigut intervingut quirúrgicament. El jove, segons apunta RTVE, no ha perdut en cap moment la consciència. Fins i tot, abans d’entrar al quiròfan, ha pogut parlar en la seua família i persones estimades donant un missatge de tranquil·litat.

El bou ha estat al voltant de mig minut amb ‘Mija’ ferint-lo vàries voltes. Gràcies a la intervenció d’altres ‘mozos’, un d’ells d’Onda que s’ha agafat a la cua del bou, l’han pogut traure de la difícil situació que ha deixat imatges impactants i que estan sent protagonistes dels principals mitjans de comunicació espanyols. ‘Mija’ és un corredor experimentat de San Fermín des de 1999 i també un gran aficionat als bous pel carrer, membre de ‘Passió pel bou’, portant la característica samarreta blava i groga que els identifica als encierros més populars. Molts d’ànims a Mija després d’estos moments que ens han deixat el cor en un puny.

. pdf: Parte Mèdic del Complex Hospitalari de Navarra del corredor D.M.V.

Més informació: | |

/span> comentaris

  1. Jo no conec a Diego personalment, però li desitjo una ràpida recuperació.
    Ens has deixat la sang gelada aquest matí.
    Ànims i una abraçada des de Forcall.
    Ximo

  2. Com diu Ximo; molts ànims i molta força per a la recuperació desde Forcall.

  3. bon corredor k acepta el risc de un miura de 500KG