El morellà Diego Miralles ha resultat ferit en el 6è Encierro de San Fermín i, dins de la gravetat, estaria estable

comarquesnord.cat . Pamplona . divendres, 12 de juliol de 2013 . 3 comentaris
Etiquetes: , ,

Un jove de Morella, Diego Miralles, ha sigut malauradament un dels protagonistes del darrer encierro de San Fermín al ser enganxat per un bou de la ramaderia del Pilar al carrer Estafeta. El bou ha estat prop de mig minut amb ‘Mija’ ferint-lo vàries voltes. Gràcies a la intervenció d’altres ‘mozos’ que estaven allí l’han pogut traure de la difícil situació que ha deixat imatges impactants. El morellà ha sigut traslladat en ambulància fins l’Hospital de Pamplona.

En principi, serien tres ferides per banya de bou que no han afectat cap òrgan vital, tal com apunten diferents mitjans de comunicació d’àmbit estatal i els missatges que ens estan enviant els morellans que estan a Pamplona. Està sent tractat al quiròfan del centre hospitalari. Les darreres informacions parlen que dins de la gravetat del que ha patit estaria estable. Fins i tot els seus companys apunten que el propi Diego els ha confirmat personalment que “estic bé”.

‘Mija’ és un corredor experimentat de San Fermín i també un gran aficionat als bous pel carrer, membre de ‘Passió pel bou’, portant la característica samarreta blava i groga que els identifica als encierros més populars. Molts d’ànims a Mija després d’estos moments que ens han deixat el cor en un puny.

Més informació: | |

/span> comentaris

  1. Animo Mija que te fiques pronte be.Des de Cretas una abrassada Alvaro.

  2. Animo, i que te millores pronte,

  3. ANIMO MIJA RECUPERAT PROMTE REBECA DE CASA
    MASOVERET.-