LA FALSA: “Les rebaixes de Bárcenas”

Joan Carles Marcobal . 14 de juliol de 2013 .
Etiquetes: , , ,

Com qual càndida Pandora, Luis Bárcenas ha destapat la caixa dels vents, millor dit la dels trons. Des de la seua nova mansió de Soto del Real, l’extresorer del Partit Popular amenaça en escampar la merda a esquerra i a dreta, sobre tot a dreta. El presumpte defraudador a hisenda, el presumpte evasor de diners, el presumpte estafador, el presumpte de tot ha triat de nou l’oportú balcó del diari ‘El Mundo’ per fer sentir la seua veu i amollar als quatre vents les seues arengues.

No cal ni dir que Bárcenas s’ha quedat sol, el que tant sembla que ha fet econòmicament pels seus antics companys/es es veu abandonat per tot el món, tots reneguen del que sembla ser el seu presumpte benefactor, fins i tot els seus advocats han renunciat a la defensa de l’imputat extresorer popular. Per no tenir al seu costat ja no té ni a la pròpia dona, ella es quedava declarant davant del jutge mentre ell era traslladat a Soto del Real per ocupar una cel·la quasi privada i de quasi luxe.

Clar que a l’altre costat sembla que l’enveja els pot i no volen quedar-se enrera: per poder mantenir l’absurda guerra del ‘i tu més’ a les files socialistes gaudeixen de l’espectacle dels ERO andalusos. Espanya comptarà amb sis milions d’aturats però la professió amb més futur segueix sent la de jutge, no hi ha dia que algun/a imputat/da no passe pels despatxos dels magistrats de les audiències espanyoles, ni en això pot tenir l’exclusiva el nostre ínclit ‘abuelito’.

Més informació: | | |