La Fira de la Magdalena de Vilafranca esdevé una cita ineludible

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 21 d'agost de 2013 .
Etiquetes:

Un any més des de fa disset consecutius, la Fira de la Magdalena es converteix en el principal esdeveniment del mes de juliol a Vilafranca. Els expositors comercials d’artesania, maquinària agrícola i vehicles, entre d’altres, discorren per l’Avinguda de Castelló i les carpes amb una mostra de ramaderia de la zona i cavalls se situen al carrer Ets Torreta i els voltants de la Plaça de Bous.

Hui diumenge la fira obri les portes a les 10 hores i, com a activitats complementàries, es realitzen demostracions d’oficis del camp amb cavalls així com tallers d’artesania en què poden participar els assistents. A partir del migdia, els més menuts poden passejar a lloms d’un ruc i, a la vesprada, es programen visites guiades al Museu de la Pedra en Sec, l’església 20130721_firamagdalena_333xparroquial Santa Maria Magdalena i l’Ajuntament de Vilafranca.

. Gran afluència de públic

Ahir dissabte va destacar l’afluència de públic que va visitar els diferents expositors comercials posant especial atenció a les carpes on estan els animals. Al matí es va celebrar el Cross Fira de la Magdalena i es va realitzar una ruta a cavall fins a les Fonts del Llosar. Els genets van tornar a la vesprada perquè els cavalls participaren en els jocs que es van desenvolupar a la Plaça de Bous. Així mateix, es va presentar el projecte “Pont entre Nicaragua i Vilafranca” i el llibre de contes “Estrellas de Colores” a la Casa de la Cultura. A la vesprada van continuar les demostracions d’artesania, les activitats d’animació infantil i les visites guiades pel municipi.

Més informació: