L’Aplec dels Ports compta ja amb més de 400 voluntaris

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 21 de juliol de 2013 .
Etiquetes:

Estem de ple en la setmana de l’Aplec dels Ports que enguany es celebra a Morella amb els primers actes el dijous i la inauguració oficial el divendres. El cap de setmana previ s’aprofitava per fer les darreres activitats pro-Aplec. Entre d’elles, la presentació al Teatre Municipal del documental ‘El batec d’una comarca’ de Marc Bellvís que va tenir una gran acceptació entre el públic. Aprofitant la concentració de gent, es feia una reunió de voluntaris.

Finalment, s’ha aconseguit una xifra molt elevada i necessària per tirar endavant la festa. Més de 400 voluntaris ja tenen assignats els seus torns i s’han cobert els previstos. Tot i això, encara està oberta l’opció de formar part del voluntariat. Al Teatre, els voluntaris van rebre les indicacions que tenen de seguir, principalment amb una fulla de consells per al voluntari i els criteris que tenen de seguir per a ser un bon voluntari de l’Aplec. Alguns d’ells, estar deu minuts abans al lloc on toca col·laborar i als del pàrquing acudir al centre de coordinació que estarà ubicat a l’escola de primària com fa vuit anys. Els voluntaris pujarien a l’escenari per arreplegar les seues credencials i els horaris dels torns. Un kit que també portava una samarreta i un got ecològic.

El planter està molt complert gràcies a la implicació de tanta gent i els ànims són d’optimisme entre els membres de la comissió organitzadora. La satisfacció és alta i també amb el documental ‘El batec d’una comarca’ que es podrà visionar per Nord este dilluns a les 21:30 hores, el dimarts a les 14:30 i el dimecres a les 11:30. Un treball audiovisual que dona a conéixer el que és l’Aplec i el futur que pot tenir este esdeveniment.

Esta setmana toca tancar els diferents detalls que resten per enllestir. Entre d’ells el muntatge de barres i escenaris. Molta feina que es fa amb moltes ganes i esforç.

L’Aplec ja està a la volta de la cantonada i Morella preparat per acollir-lo. Tota la feina d’un any portada a terme per la Comissió organitzadora es veurà reflectida durant els dies de la festa comarcal per excel·lència.

Més informació: