Les associacions de Vilafranca, presents a la fira

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 21 d'agost de 2013 .
Etiquetes: ,

Un element important de la Fira de la Magdalena de Vilafranca és la presència i participació dels col·lectius i associacions del municipi. En aquesta XVIIena edició de la Fira, destacava una vegada més el Grup de Dones de Vilafranca amb la seua parada de bunyols, figues i els famosos ungüents i pomades que estan sempre molt solicitats. Als baixos de l’Avinguda Castelló 43 es trobava instal·lada la parada del Grup de Dones de Vilafranca. Les membres de la seua Junta Directiva han estat treballant de debó a les darreres setmanes per tal de preparar-ho tot. L’activitat en la jornada del dissabte era màxima, tant a l’interior de la vivenda on es preparaven en dolços com a l’exterior, amb el punt de venda dels productes del Grup de Dones de Vilafranca.

Des de l’associació ‘Grup de Dones’ es demana a les sòcies de l’entitat que s’animen per formar part de la Junta Directiva, ja que cada vegada costa més trobar voluntàries.

Des de la recuperació de la Fira de la Magdalena als anys 90, el Grup de Dones de Vilafranca ha participat sempre del certamen. Son les membres de la Junta les encarregades de preparar uns productes que compten sempre amb gran acceptació.

Al davant mateix del Grup de Dones de Vilafranca es trobava la Tasca de la Fira, dirigida en aquesta oportunitat per la Majoralia de la Verge del Llosar. Al no haver Comissió de Festes, els membres de la Majoralia es van interessar per la gestió d’aquesta Tasca que és sempre un punt de parada per fer un refresc i continuar visitant el recinte firal.

A la tasca de la Majoralia també es podien adquirir numerets per als sortejos que es realitzaran el dia 8 de Setembre. Es tracta de dos quadres que han estat donats a la Majoralia del Llosar per realitzar la venda de paperetes i recaptar fons per a la festa.

A banda, moltes altres associacions han participat en aquesta edició de la Fira de la Magdalena. Entre elles cal destacar a l’Escola Esportiva amb l’organització del Cross, la Unió Musical de Vilafranca amb el Concert de la Fira o a la ‘Xalera’, que oferia el seu nou espectacle la ‘Història d’un bosc’.

Més informació: |