Xavi Castillo omple de gom a gom el Pla dels Estudis

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 27 de juliol de 2013 .
Etiquetes:

L’Aplec dels Ports està vivint un dissabte d’allò més participatiu amb les diferents activitats proposades. Centenars de persones estan gaudint de la tercera jornada de la festa comarcal marcada per la forta calor que s’està vivint a Morella durant les hores solars.

Els actes del matí ja han tingut una bona acceptació enfocats principalment per als més menuts i culminats pels castellers ‘Xiqüelos i xiqüeles del Delta”. Però la participació s’ha disparat per la vesprada. La concentració-marxa reivindicativa ‘Ací i ara’ ha trencat les expectatives amb alta presència de gent. La marxa ha anat pels principals carrers de la localitat reivindicant diversos temes que ens afecten com el fracking, l’educació, sanitat, infraestructures o la llengua. El recorregut ha finalitzat al Pla dels Estudis on s’ha llegit el manifest de l’Aplec.

Però el que ha omplert este punt de Morella, on està l’escenari La Pobleta, ha estat Xavi Castillo amb el seu espectacle ‘Veriue-ho’. No cabia ni una agulla en la placeta plena de gom a gom. Castillo amb el seu humor ha conquerit als espectadors i no ha deixat de produir rialles en l’espectacle teatral protagonitzat per ell mateix.

Un dissabte, que a més, es tanca amb actuacions musicals molt esperades com Txarango o Pepet i Marieta. De moment, el desenvolupament de l’Aplec, excepte el succés de l’incendi del divendres, està anant amb normalitat i sense cap sobresurt important. Des del centre sanitari a la guarderia s’apuntava que sols han tingut d’intervindre en petits incidents.

El XXXVé Aplec dels Ports es tancarà este diumenge amb un acte de cloenda que s’espera molt emotiu amb els concerts entre d’altres de Miquel Gil i l’acústic d’Obrint Pas.

Més informació: