Morella tanca un mes dedicat a l’aprenentatge i la diversió dels més menuts amb l’Escola d’Estiu i l’Esplai de Anglés

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 31 de juliol de 2013 .
Etiquetes: , ,

Més de cent alumnes s’han inscrit a dues de les activitats que ha oferit l’Ajuntament de Morella durant el mes de juliol. L’Escola d’Estiu, amb 71 alumnes, i l’Esplai d’Anglès amb més de 30, han estat les opcions per unir la diversió amb l’aprenentatge dels xiquets d’entre quatre i dotze anys. Totes dues han tingut un gran èxit i han superat les expectatives d’inscripcions. A més, aquestes activitats han permès donar feina a joves monitores. En la jornada d’avui, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha visitat els més menuts que es divertien en el seu últim dia d’Escola d’Estiu.

El primer edil assenyalava que “aquestes dues activitats han complert els objectius previstos, que eren el de permetre divertir-se i aprendre alhora als alumnes i, conciliar la vida laboral als pares”. A més explica que “al juliol ja solíem oferir l’Escola d’Estiu, que comptava amb una gran acceptació, però la franja d’edat de 9 a 12 anys no tenia moltes activitats organitzades durant el mes de juliol, per la qual cosa vam decidir apostar per aquest Esplai, que pretén que els alumnes aprenguen anglès a través de la diversió”.

L’Escola d’Estiu és un dels serveis consolidats per a l’estiu i que any rere any incrementa la seva participació. En la present edició s’ha incrementat un 10% el nombre d’alumnes matriculats. Mentre que l’Esplai d’anglès era una nova activitat que es va dissenyar per a uns 30 alumnes en quatre grups i que ha superat la previsió inicial, havent-se reforçar el servei amb dos monitors en alguna de les setmanes.

Aquesta és una primera aproximació a l’aprenentatge d’anglès en els mesos estivals a Morella, encara que ja s’està treballant per poder oferir campus. Morella és una destinació que trien moltes colònies i campus, tal com ha ocorregut durant aquest mes de juliol. Per això, es pretén treballar en especialitzar-los en l’aprenentatge d’anglès.

Més informació: | |