Els campions de grup del futbito han estat Portell Gecco al grup A i Teleasis Levante al grup B

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 2 d'agost de 2013 .
Etiquetes:

Ha finalitzat la primera fase del campionat d’estiu de futbol sala ‘Ciutat de Morella’. L’emoció i la igualtat han estat els protagonistes de les primeres setmanes d’este torneig que reuneix a molta gent durant les nits d’estiu al centre esportiu Jaume I.

Amb el final de les ‘liguilles’ ja estan configurats els quarts de final. Els campions de grup han estat Portell Gecco al grup A i Teleasis Levante al grup B.

Pel que fa al grup A, la resta d’equips classificats han estat The Skartxos, Els Porxes i el Mas de Ferré, que es classificava guanyant en tota una final al Restaurant Blanca que finalment ha quedat fora. Mentre que del grup B han passat els vigents campions com a segons, El Pub, i seguits de Carnisseria Esther i La Coope. La propera setmana els partits seran els creuaments entre equips dels dos grups. El proper dilluns obriran els quarts de final Portell Gecco front a La Coope i com a segon eliminatòria Teleasis – Mas de Ferré. El dimarts coneixerem a la resta de semifinalistes en els partits The Skartxos – Carnisseria Esther i Els Porxes – El Pub.

Per altra banda, el dimecres jugaran pel 9è lloc Restaurant Blanca i Rumania. Els Quintos 2013 s’han acomiadat de la competició. Precissament, un dels seus jugadors, Ibáñez, és el líder com a millor jugador amb 12 punts, però serà complicat que aguante este lloc perquè té a varios jugadors molt prop i a ell no li queden ja partits. Com a màxim golejador està Sergi del Mas de Ferré amb nou gols. La final del 15 d’agost espera protagonistes.

Més informació: