El Cinctorrà guanya el prestigiós Trofeu de l’Avellà

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 4 d'agost de 2013 . 1 comentari

Gran vesprada de futbol la que es vivia el diumenge a Catí amb la celebració de la final del Trofeu de l’Avellà entre el Club Esportiu Cinctorrà i el Tírig. Els cinctorrans guanyarien el partit de forma contundent, amb una espectacular final en la que s’imposaven per 6 a 0. Una segona part en la que l’equip dels Ports va ser totalment superior decantaria l’encontre. Molt de públic no es va voler perdre un dels esdeveniments amb més història del futbol regional i de la província de Castelló. El trofeu l’Avellà és un torneig d’allò més curiós. El Catí l’organitza convocant a una sèrie d’equips que juguen contra l’equip local. Els que obtenen millor resultat contra el Catí són els que després es disputen la copa en la final. En este cas, serien el Cinctorrà que sols perdria per 2 a 1 i el Tírig que va perdre per 5 a 2. Per molt poc la final no va ser Cinctorrà – Morella, perquè els morellans perdrien també per 5 a 2, però per desempatar es va mirar els número de córners i els de Tírig van ser superiors en este aspecte. Enguany, des del club catinenc es va primar convidar conjunts de la zona amb el Cinctorrà, Morella, Tírig i Benassal. En la final d’esta edició, sols la primera meitat va tenir emoció i igualtat. Al descans, els cinctorrans ja guanyaven per 1 a 0 amb gol d’Ivan Roda amb assistència d’un inspirat Mampel.

A la segona meitat, només començar, es repetirien els protagonistes. Roda marcaria a passe de Mampel el 2 a 0. Es ficaven molt bé les coses per al Cinctorrà i començaria una pluja de gols a Catí. A més, gols de molt bella factura. Mampel faria el golàs de la vesprada amb assistència del porter Rubén.

La resta serien de Iván amb una canonada des de fora de l’àrea que va sorprendre al porter. La resta serien de Sergi Guimerà amb una preciosa vaselina i de David Temprado que tancava el compte golejador.

Festival de gols i trofeu per a un Club Esportiu Cinctorrà que està tenint un gran 2013 sent el campió de la segona regional, pujar a primera regional i ara campió del trofeu de l’Avellà. David Temprado seria l’encarregat d’agafar la copa de guanyadors que podrà lluir al bar del Pla del MigUll. Com ja es confirmava, Dani Blanch, continua com a entrenador i així es manté la base de l’equip que va fer història la passada temporada amb sensacions bones per afrontar el repte de la primera regional. No hi han moltes novetats, però sí significatives amb tres juvenils que estan donant molt bona imatge: Sergi Guimerá, Marc Pitarch i Néstor que s’han integrat molt bé i en la figura de Manolo Guimerá que farà d’ajudant de l’entrenador.

D’aquesta forma, els cinctorrans afronten el futur amb ganes i il·lusió. Este dimecres tindran una nova prova jugant davant tot un equip com la Rapitenca de tercera divisió catalana.

1 comentari

  1. Moltes felicitats per els CINCTORRÀNS