Portell Gecco i Teleasis Levante, semifinalistes del Ciutat de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 6 d'agost de 2013 . 2 comentaris
Etiquetes:

El Campionat d’estiu ‘Ciutat de Morella’ ja té als seus dos primers semifinalistes: Portell Gecco i Teleasis Levante. Estos dos equips estan collant una gran trajectòria, sent campions dels seus respectius grups i ara ratificant el seu accés a les semifinals. Eren els favorits al jugar front als quarts dels grups. Tot i això, Teleasis va suar per guanyar el seu encontre.

Els dos encontres que van obrir la fase final del torneig este dilluns, amb els quarts de finals, van deixar nou gols cadascun, però de forma desigual. Portell guanyaria per un contundent 9 a 0 a La Cooperativa en un partit amb poca història. Els portellans serien clarament superiors i guanyarien per golejada. Farien tres gols Carlos Chillida i altres tres Mario, mentre que en feien un Albert i Néstor. Els punts serien per a dos jugadors de Portell, per als dos que fan fer ‘hattrick’, cinc punts per a Chillida i tres per a Mario.

Al segon encontre, nou gols, però amb major igualtat. Teleasis Levante guanyaria 6 a 3 al Mas de Ferré en un encontre equilibrat que es va resoldre per al Teleasis a la recta final. A falta d’onze minuts, el resultat era d’empat a tres i va ser llavors quan es decantaria el partit. Per part de Teleasis faria tres gols Ivan Roda, dos Josema i un Serret. Per part del Mas de Ferré, Llácua feia dos gols i Jordi un gol. Pel que fa als punts, Josema obtindria cinc punts i tres van ser per a Llácua.

Aquesta nit de dimarts es disputen la resta de quarts de final. En primer lloc, a les 22:15h. Jugaran The Skartxos i Carnisseria Esther. L’equip que guanye esta eliminatòria s’enfrontarà a Teleasis. Mentre que el segon partit serà entre El Pub i Els Porxes. Qui guanyi se les vorà amb Portell Gecco a les semifinals. Per altra banda, Josema de Teleasis lidera amb 18 punts la classificació de millor jugador, seguit de Chillida de Portell amb 15 punts. En quant a màxim golejador, en estos moments, Chillida és el líder amb 11 gols.

Més informació:

/span> comentaris

  1. Jo crec que Josema porta 18 punts en la lluita com a millor jugador

  2. Efectivament Ivan. Havíem ficat mal la dada. Moltes gràcies per l’apreciació i ara mateix retifiquem. Gràcies per seguir i llegir comarquesnord.cat