Arenys de Lledó promocionarà el poble a través d’un Lipdub

comarquesnord.cat . Arenys de Lledó . dimecres, 7 d'agost de 2013 .
Etiquetes:

L’Associació Cultural ‘El Galeró’ ha tirat una vegada més d’imaginació i originalitat per a preparar una intensa Setmana Cultural a Arenys de Lledó. Si l’estiu passat va apostar pel format audiovisual, amb la gravació d’un documental on els més menuts del poble van ser els principals protagonistes, enguany l’associació s’ha aventurat amb un Lipdub. De la mà de Aloe Dance a les coreografies i d’Irene Terrón a la càmera, l’entitat ha fet un vídeo-musical que recorre els espais més emblemàtics d’Arenys. Una vegada editat, la gravació es divulgarà a través de les xarxes socials.

Sandra Salvadó, vicepresidenta de l’Associació Cultural ‘El Galeró’, va recalcar que “un Lipdub és una coreografia d’una cançó. Hem triat una cançó dels ‘Urban Lights’, i anem pels punts més emblemàtics del poble. Ho gravarem tot i després, un cop editat, farem la difusió que es mereix a través del youtube i les xarxes socials”. Al Lipdub ha participat gent de totes les edats, encara que ha estat el públic més menut el que més s’ha animat. Al llarg d’este matí s’han fet els assajos generals, i la intenció era fer la gravació de cara a la tarde.

Esta, però, ha estat una de les moltes activitats que l’associació ha preparat de cara a la Setmana Cultural de l’estiu. Les activitats van començar divendres, amb una animació infantil i berenar per a tots els assistents, mentre que dissabte “vam tindre una tertúlia amb el psicòleg Antoni Bolinches”. Diumenge, Arenys de Lledó va apostar per un contacontes humanitari, mentre que el dilluns va haver zumba i dimarts un concurs de truites. La Setmana Cultural d’Arenys de Lledó acabarà demà amb una ‘master class’ de Bike Trial a càrrec del Club Trial Matarranya i amb la música de ‘Al son’ per la nit.

Més informació: