The Skartxos s’enfrontarà al Teleasis Levante i ElPub amb Portell en les semifinals del futbito

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 7 d'agost de 2013 .
Etiquetes:

El Campionat d’estiu de futbol sala ‘Ciutat de Morella’ ja té configurades les seues semifinals. The Skartxos s’enfrontarà al Teleasis Levante, mentre que l’altra semifinal reeditarà la final del passat any entre Portell Gecco i El Pub, estos últims vigents campions. Amb els números a la mà, les semifinals ofereixen emocions fortes, ja que tots quatre equips han demostrat una gran solvència, tant a la primera fase, com als quarts de final.

Els dos llocs restants per a les semifinals es coneixien el dimarts a la nit. The Skartxos guanyaria per golejada, 10 a 1, al Carnisseria Esther. Mentre que El Pub guanyaria 3 a 1 als Porxes en un encontre molt equilibrat que es decantava al final.

En el primer partit no hi hauria cap història. The Skartxos serien superiors des del primer moment, davant un conjunt de Cinctorres que no va poder fer res front un potent equip. Això es confirmaria amb una clara golejada. Marcarien per part dels Skartxos quatre gols Manu, dos Aitor i en feien un José Mari, Christian, Hugo i Alberto. El gol de Carnisseria Esther va ser obra de Javi. La superioritat d’un conjunt sobre l’altre va ocasionar que els punts foren per a dos jugadors dels Skartxos, cinc per a Manu i tres per a Aitor.

El segon partit va ser totalment diferent, amb tensió, emoció i equilibri en pràcticament totes les fases del partit. Es trobaven dos clàssics del campionat, Els Porxes, grans campions fa uns anys i els que porten l’hegemonia dels darrers tres anys, El Pub. La joventut del Pub es va imposar en molts moments, però Els Porxes van plantar cara i van apretar de valent als actuals campions.

A la primera meitat, El Pub es ficaria 2-0, resultat amb el que s’aplegava al descans, amb gols de Carles i Moles. Es ficaven molt bé les coses per al Pub, que fins i tot va tenir opció d’ampliar el marcador amb un doble penal que aturaria Antonio. A la represa, Els Porxes va ficar l’emoció amb un gol d’estratègia marcat per Ximet. Incertesa al marcador que es trencaria a falta de pocs minuts en una jugada amb poca fortuna per als Porxes que en un gol en pròpia porta, que es colava de vaselina a la porteria, ficaria el 3-1 que seria definitiu. Encontre de lluita i força i El Pub de nou a semifinals. Els punts serien cinc per a Moles i tres per al porter de la xocolateria, Antonio.

A més de les semifinals, amb estos resultats, també es coneixia com seran les eliminatòries del quadre final que es celebraran el 12 d’agost. La Coope i Esther lluitaran pel 7è lloc, mentre que el Mas de Ferré i Els Porxes ho faran pel 5é lloc. Les semifinals seran a doble partit, este mateix dijous Portell – El Pub i Teleasis – The Skartxos, mentre que el 13 d’agost serà en distint ordre The Skartxos – Teleasis i El Pub – Portell. Quatre equips en busca del trofeu de campions del XXXIII Campionat ‘Ciutat de Morella’. Per altra banda, esta nit de dimecres jugaran Rumania i Restaurant Blanca que es disputaran la 9a posició final. Respecte als trofeus individuals, Josema de Teleasis lidera la classificació de millor jugador i Carlos Chillida de Portell és el màxim golejador amb 11 gols.

Més informació: