Vilafranca avança en el muntatge de la tasca de festes i les barreres del recinte taurí

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimecres, 7 d'agost de 2013 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Vilafranca està treballant intensament en els preparatius de les festes patronals de Sant Roc, que s’inicien aquest divendres. Per a això la brigada d’Obres munta les barreres i grades del recinte taurí. Es tracta de les barreres que tanquen el recorregut de l’Avinguda de Castelló, Plaça Don Blasco i Carrer Major. El muntatge s’ha realitzat per interrompre el mínim possible el trànsit i l’esdevenir diari dels veïns de la localitat.

Cal recordar que l’Ajuntament de Vilafranca disposa d’unes grades públiques que s’ubiquen a la confluència entre l’Avinguda del Llosar i la Plaça Don Blasco. La resta de la plaça està ocupada pels “cadafals” que es munten segons el criteri de la comissió establerta a l’efecte.

D’altra banda, aquesta setmana ja està funcionant el desviament del trànsit pel centre. D’aquesta manera ja s’han col · locat les pertinents senyals a l’entrada a la localitat des de Castelló i des de la Iglesuela. Els automobilistes no poden transitar pel centre urbà i han desviar-se per la circumval · lació que està convenientment senyalitzada. El tall del centre urbà es mantindrà el vigent durant totes les festes patronals. S’informarà quan torni a ser transitable la travessia.

Les reines i dames de les festes, amb els seus acompanyants, s’han fet la fotografia de família prèvia a les celebracions de Sant Roc. L’Ajuntament de Vilafarnca vol agrair la implicació d’un grup de voluntaris i voluntàries que s’han encarregat del muntatge de l’acte de la presentació i també acompanyaran les dames en els diferents actes als quals acudeixen durant les festes.

Més informació: | |