Passió, emoció i polèmica en les semifinals del Ciutat de Morella

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 9 d'agost de 2013 .
Etiquetes:

L’anada de les semifinals del Ciutat de Morella no va defraudar a ningú i va deixar grans moments de passió i emoció al públic assistent al centre esportiu Jaume I. Igualtat, equilibri i avantatge mínim per a Portell Gecco i The Skartxos davant El Pub i Teleasis respectivament. El primer encontre va ser el que va concentrar la polèmica i també un espectacle de futbol. Molt de respecte entre estos dos equips que el passat any van ser els finalistes del Ciutat de Morella. El marcador a la primera meitat sols el va trencar una genialitat del porter de Portell, Héctor Chillida, que faria un gol des de la seua pròpia porteria sorprenent a Dídac i al propi públic. Un gol impressionant.

A la represa, amb El Pub intentant-ho i Portell comptant amb bones oportunitats aturades per Dídac, va aparéixer Mario que amb dos cops de crack, faria dos gols més per al seu equip.

Es ficaven molt bé les coses per a Portell i pareixia que era la nit de Mario. Però a falta de pocs minuts es van viure els instants més intensos del que portem de campionat. El Pub es va trobar amb un gol de fortuna per acurtar distàncies. Els dos equips tenien cinc faltes i Portell va disposar d’un doble penal. Xutaria Carlos Chillida i aturaria Dídac. Quan pareixia que el 3-1 seria el resultat final, Dídac va traure de porta faltant quatre segons, li la passaria a Ángel que des del mig del camp la va penjar i José Antonio de Portell faria unes mans que van suposar un penal.

Restaven quatre dècimes tal com reflexava el marcador. Menys de mig segon, en el que sols donava temps pràcticament de xutar i que acabara el partit. Jordi es disposaria a llençar el penal. Amb uns segons de tensa espera, xutaria i Héctor aturaria el penal. Al rebuig, botant la pilota fins a dues vegades, Jordi tornaria a rematar i faria gol, donant-lo per bo els àrbitres. Jutjant les imatges de Nord, el gol va entrar fora de temps. Segons el reglament, la jugada comença en el moment que l’atura Héctor i passen més de quatre dècimes fins que remata per segona vegada Jordi. Més dubtós és que per marcar el final del partit mana el so la botzina del marcador. En este cas, la botzina sona quan la pilota està en trajectòria de gol. En definitiva, polèmica que es va veure il·lustrada al final de l’encontre amb les protestes dels de Portell. Una eliminatòria que estava prou decantada per a este equip, està molt ajustada amb tant sols un gol de diferència a falta del partit de tornada. Els punts per a ser millor jugador del campionat serien cinc per a Mario de Portell i tres per a Dídac del Pub.

El segon encontre va ser més tranquil, però amb igual dosis d’emoció i igualtat. Teleasis aplegava sense perdre cap partit, havent-ho guanyat tot i The Skartxos demostrant que és un equip que pot aspirar a guanyar. Dos grans conjunts que van deixar un gran encontre. L’equilibri va estar present quasi tot al partit, fins la segona meitat en la que es va decantar el resultat a favor dels Skartxos. El primer gol aplegava en una jugada en la que Christian faria dos aturades increïbles, però al tercer rebot la pilota entrava dins la porteria. El segon gol dels Skartxos va ser en una jugada col·lectiva sensacional. Tots dos conjunts van comptar amb ocasions molt clares, amb vàries pilotes als pals, però el marcador acabaria en un 2-0 que deixa molt bé les coses per als Skartxos de cara a aspirar a la final. De totes formes, Teleasis és un conjunt que de segur lluitarà fins al final per remuntar el resultat, esperant que li entren les pilotes que en esta semifinal no va haver-hi manera. Els punts van ser cinc per a Christian, porter del Teleasis i tres per a Aitor.

La tornada de les semifinals serà el proper dimarts 13 d’agost. Obriran la tornada Teleasis i Skartxos i tancaran El Pub i Portell Gecco per tal de conéixer als finalistes del Ciutat de Morella per a la gran final del 15 d’agost.

Més informació: