El Morella FC es prepara per a una nova campanya a primera amb un triangular amistós

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 10 d'agost de 2013 .

El Morella FC porta des de principis d’agost de pretemporada. Un temps per tal d’agafar físic i base per afrontar la seua tercera campanya consecutiva a primera regional. A més dels entrenaments, disputa diferents partits. Este cap de setmana jugaria un triangular amistós junt al Salsadella i Benassal a la Fàbrica de Giner del que sortiria guanyador i en bones sensacions. Prèviament, va jugar l’Avellà, molt abans de començar a entrenar, deixant bona imatge, però caient per 5 a 2 davant el Catí. Per poc no jugaria la final amb el Cinctorrà.

El triangular l’obririen el Salsadella i el Benassal en una magnífica vesprada de futbol, amb molt bon temps a la Fàbrica. En aquest partit, cap dels dos conjunts seria capaç d’anotar un gol, empatant a zero. La competició es va dividir en tres partits de 45 minuts, enfrontant-se els tres equips entre sí. A pesar de que coincidia amb moltes activitats, el camp del Morella va registrar una bona entrada.

Els morellans debutarien en el segon partit. Seria davant el Benassal. Des d’un primer moment, els locals van buscar portar el pes de l’encontre, però el rival va tenir l’opció inicial més clara d’avançar-se amb un penal que aturaria molt bé Jero, porter que torna enguany a la disciplina de l’equip del seu poble. A partir d’eixa jugada, tempesta de futbol dels morellans. En pocs minuts, el Morella faria tres gols i a la recta final faria el quart per arrodonir un 4-0 en sols 45 minuts de partit. Els golejadors van ser Moles per partida doble, un de Mario i altre en pròpia porta. Al segon encontre, es notaria la davallada física, però s’acabaria empatant a un, amb gol de Mario de penal, i el Morella guanyaria este triangular en el que el més important no era el resultat. La següent cita este dissabte amb el Sant Jordi al Trofeu Ciutat de Morella a les 18 hores a la Fàbrica.

Des del el cos tècnic, la pretemporada s’ha planificat per agafar una bona base i ritme, a pesar de que és complicat combinar les activitats estivals amb els entrenaments i amistosos. En esta preparació, és clau el físic, així com per al desenvolupament de la temporada. Per a la propera campanya, l’entrenador tornarà a comptar amb l’ajuda de Marc Moles per a este aspecte, un jugador que, a més, ha estat designat el capità.

. Tornen Mario Martí i Jero

En quan a novetats, tornen al club Mario Martí, després de jugar al Sant Jordi a Regional Preferent, Jero que no estava per motius laborals i es sumen els joves Carlos i Miguel Ángel. Des del planter es veu el repte d’una nova temporada amb ganes. Enguany la primera regional comptarà amb molt de nivell, pel que s’espera una competició molt equilibrada. L’objectiu del Morella tornarà a ser mantenir la categoria en un principi i, segons com vagi, aspirar al que siga, tal com s’ha demostrat en les dos darreres temporades.

El calendari ha marcat el 15 de setembre debutar contra el Castelló B a casa. El primer derbi de la història a primera serà a la Fàbrica el 10 de novembre amb el Cinctorrà. Des del Morella, es lamenta el fet de no poder jugar al Castalia, però no es perd l’esperança i l’opció de poder jugar allí contra el Castelló B. D’aquesta forma, el Morella FC afronta una nova campanya, esperant fer-ho el millor possible i deixar-se la pell en els diferents camps de primera regional.