Èxit de les 4 Moles, reunint a 217 participants

comarquesnord.cat . Forcall . dissabte, 10 d'agost de 2013 .

Les 4 Moles de Forcall van tornar a ser un èxit. Aquesta caminada no competitiva va reunir a 217 participants en la seua tretzena edició. Es van trencar les expectatives sobretot perquè unes 30 persones es van apuntar la mateixa jornada de dissabte. La marxa començaria entre les 6 i les 6 i mitja del matí des de l’antic pavelló de festes. Així, començava un camí de 27 quilòmetres que cadascun dels participants va fer de forma lliure, alguns corrent i d’altres caminant poc a poc.

El recorregut tindria cinc controls, per tal de fer un seguiment de cadascun dels esportistes. Estarien col·locats a Sant Cristòfol, Sant Marc, el Pou de Damàsio, el Xorrador i al final de la marxa a Forcall. A més, es ficarien també tres punts d’avituallament al Molí Matalí, La Gravera i el Xorrador. Com el seu propi nom indica, aquesta activitat va passar per 4 Moles del terme de Forcall: La Garumba, d’en Camaràs, de La Vila i de Roc. La marxa té la seua duresa ja que es completa un desnivell de quatre pujades de 300 metres i quatre baixades de 300 metres per camins i pistes, intentant evitar al màxim el sol que va estar molt present amb cels descoberts. A més, enguany es van ampliar els quilòmetres i alguns ho van notar.

Per tal de superar el cansament, des de l’organització es va facilitar un servei de massatge que molts van voler aprofitar. Paqui seria l’encarregada de amb les seus mans ajudar als més cansats que tenien les cames molt carregades. Entre els participants, gent de totes les edats que al final de les 4 Moles eren recompensats amb una samarreta commemorativa, menjar, begudes per recuperar forces i una entrada per a la piscina. Els més joves també intentarien el repte, però acurtant el camí perquè fer-la al complet és un objectiu molt complicat.

El ciclista solidari, Roberto Muñoz, es va deixar veure per Forcall i esta marxa. A pesar d’equivocar-se de camí i fer més quilòmetres sense la seua inseparable bicicleta, Muñoz estava molt satisfet i anunciava possibles noves aventures. Des de l’organització i l’ajuntament es mostraven molt satisfets per l’èxit de la iniciativa i de la col·laboració de molta gent per fer-la possible.

Les 4 Moles ja és tot un clàssic i repercuteix molt positivament en la localitat al portar a molta gent de diferents indrets. Amb la valoració molt positiva d’esta edició, ja es pensa en la del proper any per aplegar a la 14ena vegada que molts valents s’aventuren a completar les 4 Moles de Forcall. Unes caminades que ara estan molt de moda. Sense anar més lluny, la propera setmana es celebra una marxa no competitiva a Sorita.