La Pegatina torna a embogir l’Espai Firal de Morella amb la seua música

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 11 d'agost de 2013 .
Etiquetes:

La Pegatina va tornar a triomfar a Morella. Dos anys després, aquest grup que ha anat a més, tornava a la localitat i va oferir un espectacular concert a l’Espai Firal de la localitat que va fer ballar i vibrar al públic assistent. L’actuació estava emmarcada en el novedós Amstel Festiu 2013 que va programar moltes activitats musicals des de les 6 de la vesprada del dissabte. A més, també es va habilitar una zona per poder menjar amb crepes, pizza o hamburgueses a l’exterior de l’Espai Firal.

Ja per la vesprada es va vore molt de moviment en este punt. Dins del pavelló es on es desenvoluparien les actuacions musicals i a la barra es podia gaudir de cerveses premium. Els diferents grups es repartirien en dos escenaris: l’Amstel i Festiu. Es van anar alternant concerts de grups i actuacions de Dj’s. Entre els grups, estarien Montefuji, Cabeza de Medusa i L-Funk. Pel que fa als discjòqueis, estarien The Nikel Brothers System, amb Dj Omar Selekta de Forcall, els Indies de Pacotilla i Dj. Ado García. Abans de l’actuació més esperada, el grup Rimbarán va oferir una festiva actuació amb molta rumba. Este grup, a més, va estar durant el dia amb la seua música pels carrers de Morella.

Però el gran reclam d’este Festiu era La Pegatina i el seu concert dins de la gira Eureka!, el nom del seu darrer treball, aplegaria poc abans de les dos de la nit. L’Espai Firal va respirar un ambient molt festiu durant les quasi dues hores que La Pegatina va estar a l’escenari.

Com el grup titularia a la seua web, este cap de setmana desenvolupaven una sèrie d’actuacions “a casa”. El concert va tenir tots els ingredients que han fet tot un referent del panorama musical a La Pegatina. Però en esta ocasió, girant en torn a la filosofia que han volgut transmetre amb Eureka!. Hi haurien temes del darrer disc, però també els clàssics més coneguts. La Pegatina vindria per primera vegada als Ports amb l’Aplec a Vilafranca. Després arribaria l’actuació del concert de la Primavera 2011 i ara tornaven amb el Festiu.

El grup ha anat creixent paral·lelament a estes visites a la comarca. La Pegatina cada volta és més internacional. En esta gira han visitat ja 17 països i encara tenen moltes actuacions previstes per als propers mesos arreu del món. De moment, La Pegatina continua amb Eureka! I també amb la celebració del seu 10è aniversari. De cara al proper any, començaran a treballar en nous projectes.

D’aquesta forma La Pegatina faria embogir a l’Espai Firal en un Festiu que va ser una gran idea que intentarà continuar en el futur. El cartell es tancaria amb La Güateque Bans i Dj. Ado García fins la matinada.

Més informació: