Els lladres assalten tres casetes més i un altre magatzem dels voltants de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 12 d'agost de 2013 .
Etiquetes:

Morella ha viscut la matinada del diumenge al dilluns una nova nit de robatoris. Es repeteix el modus operandi dels últims episodis i, curiosament, s’han perpretat a la mateixa zona que els anteriors de la setmana passada. En aquesta ocasió, els lladres han assaltat tres casetes i un magatzem propers a l’entrada a Morella pel Portal de Sant Mateu.

En una de les casetes, els lladres s’han portat un ordinador, un televisor i van pegar a dos gossos que es trobaven allí, un bòxer de quatre anys i un cadell de quatre mesos “ha estat un esglai molt gran, els gossos estaven atemorits ara els he traslladat a un altre lloc per si tornen a entrar” explicava el propietari.

Un altre dels enclavaments afectats ha sigut de nou la caseta de camp de José Ferrer, al que li van entrar a robar la setmana passada i aquella vegada li van robar uns 5.000 euros en maquinària agrícola. En l’últim robatori no li han furtat res de valor, ja que el propi Ferrer tenia clar que no deixaria material valuós allí. “El primer robatori va ser una pèrdua sentimental i de desconfiança, tenia coses allí per fer coses manuals i ja vaig decidir no guardar res de valor perquè tenim una sensació d’inseguretat”. En aquest últim succés no s’han portat gairebé res, però Ferrer creu que “els lladres ho tenen tot estudiat, saben el que fan, hi ha espies o alguna cosa que coneixen els nostres moviments, perquè a més aquestes casetes estan molt amagades i saben quan i com entrar”.

En la tercera de les cases de camp afectades, el robatori va ser també de poca importància. “Són coses insignificants, com uns guants o un ‘mono’, després de fer el primer balanç” indicava l’afectat. Quant a pèrdues econòmiques, la més gran es va registrar en el magatzem, propietat del distribuïdor de Butà de la zona, que es troba just al costat del d’Electra del Maestrazgo que va sofrir dos robatoris la setmana passada. Allí, els lladres entraven rebentant la porta i es portaven 2.000 litres de gasoil i uns vint metres de cable de coure. L’amo del magatzem arreglava este mateix dilluns la porta destrossada per intentar evitar nous robatoris.

Per la seva banda, l’edifici de l’Electra no va sofrir cap assalt aquesta vegada, possiblement gràcies al sistema d’alarmes que va instal·lar fa uns dies. D’aquesta forma, es completa una setmana de robatoris a Morella, dels quals el propi José Ferrer denunciava que “li pot passar a qualsevol i cal alertar sobre aquests episodis que es viuen actualment de forma massa freqüent a la nostra comarca”.

Més informació: