Ares celebra durant deu dies les festes patronals

comarquesnord.cat . Ares del Maestrat . dimarts, 13 d'agost de 2013 .
Etiquetes: ,

Les festes patronals d’Ares del Maestrat comencen el dijous 15 d’agost i es perllonguen fins al diumenge dia 25. Són deu jornades de festes que aglutinen una àmplia varietat d’actes pensats per a tot tipus de públic. Els veïns de la localitat han col·laborat en l’elaboració del programa de festes així com en preparar tot el necessari perquè es puguen dur a terme els diferents actes.

Els aficionats als festejos taurins podran assistir a la prova de bous braus i vaques, així com bous embolats. La música arribarà al municipi de la mà del segon Festival de Música Clàssica que s’inaugura el dissabte 17 d’agost i conclou el dimarts 20. La Cova del Castell i l’Església Parroquial seran l’escenari de diversos concerts interpretats per músics i compositors de primer nivell. La programació està centrada en els concerts encara que en esta edició s’inclou dansa, teatre, classes de música i tallers amb l’objectiu de fomentar la música entre els més menuts.

Dins de la programació de festes, se celebrarà la segona edició de la Mostra de Productes de la Terra a l’Antiga Llotja Medieval on es podrà posar en valor la gran varietat de possibilitats que ofereixen les matèries primeres locals, per exemple el formatge, la quallada, la mel o les espardenyes de cànem. El pastor local Julio Bayot realitzarà una demostració de control del bestiar amb el seu gos, els veïns poden participar en el concurs d’engalanament de finestres i balcons i majors i adults podran assistir a diferents sessions de teatre durant estos dies.

Els esdeveniments gastronòmics no podien faltar a les festes d’Ares, com el dia de les paelles, la degustació de tapes en els bars del municipi i el taller infantil de cuina. Durant els caps de setmana, les orquestres i discomòbil són un atractiu durant les nits. La programació es completa amb la inauguració de diverses exposicions.

Més informació: |