Ares del Maestrat organitza una mostra de productes de la terra

comarquesnord.cat . Ares del Maestrat . dimarts, 13 d'agost de 2013 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament d’Ares del Maestrat, dins de la programació de les festes patronals, organitza la segona edició de la Mostra de Productes de la Terra els dies 16 i 17 d’agost. L’Antiga Llotja Medieval del municipi acollirà una bona representació dels productes locals de l’interior de la provincia de Castelló, fonamentalment de les comarques de l’Alt Maestrat i els Ports.

Formatges, quallades, vins, licors, espardenyes de cànem, mel, tòfones, bolets, plantes aromàtiques i artesania tèxtil són alguns exemples. A més, durant els dos dies es realitzaran tallers d’artesania perquè els assistents puguen comprovar com s’elaboren els productes que s’exposen. Amb esta iniciativa es pretén donar a conèixer les diferents possibilitats que ofereixen les matèries primeres locals, així com vitalitzar l’economia del municipi a través dels seus productes autòctons.

A més, amb este tipus de mostra, es persegueix fomentar la creació d’indústries artesanals de transformació de productes locals com el formatge d’Ares o també recuperar tècniques artesanals que es basen en l’aprofitament dels productes de la localitat.

Més informació: |