La Vall del Tormo ens porte gasosada, escuma i molta diversió

comarquesnord.cat . la Vall del Tormo . dimarts, 13 d'agost de 2013 .
Etiquetes: ,

Tres, dos, un… Festassa! La Vall del Tormo està a les portes de viure unes intenses Festes Patronals 2013. Demà dimecres 14 d’agost, Dia de la Vespra, la Vall del Tormo donarà el tret de sortida a cinc dies carregats d’entreteniment i diversió en què no faltaran els actes més tradicionals. Les Festes Majors començaran amb el parc infantil i el vermut popular, per després donar pas al II Concurs de Paelles. “És un acte que l’any passat va tindre molt d’èxit”, va concretar el regidor de festes de la Vall, Roberto Timoneda. “A cada penya li donem oli i arròs, i cada quadrilla fa la seua paella i mengem en germanor”. A més, es premiaran les dos millors paelles, que valorarà un jurat de renom. A la tarde, hi haurà cercaviles per les penyes i el posterior xupinazo amb gasosa, un dels moments més divertits de les Festes Patronals. Ja a la nit, es farà la cercavila nocturna, en què es recollirà a la Reina de Festes, les Dames i els membres de la corporació municipal, per a viure tots junts el Pregó de Festes a la plaça.

Sense temps per descansar, el 15 d’agost hi haurà Rondalla amb els músics de Valdealgorfa des de les onze del matí, per després procedir a la Missa Baturra en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció. La tarde estarà amenitzada per una Batukada, mentre que dijous 16, Dia de Sant Roc, se celebrarà el tradicional campionat de guinyot, en el qual s’esperen parelles de totes les edats. Per als xiquets hi haurà xocolate i cucanyes, mentre que a la nit hi haurà Ronda Dolçainera amb el grup Massalgorfa, concurs de còctels i el primer Festival Miss i Míster Valdeltormo en què hi haurà més d’una sorpresa. Per al dissabte “s’ha preparat el concurs de truites, una novetat de les Festes Patronals amb una posterior degustació”, va aclarir Timoneda. Ja el diumenge, està previst un concert de Mariachis, el sopar de germanor i la traca fi de festes. Abans de tancar les Festes Majors 2013, la Vall del Tormo xalarà de l’actuació de Carlos Madrid i Ivo, que van participar en el concurs televisiu ‘Tu sí que vales’.

Enguany, i coincidint amb les Festes Patronals, la Vall del Tormo estrenarà els camerinos, els banys i la barra del pavelló, on estan previstes les revetlles de la nit. A més, ahir i avui s’ha fet el campionat de futbito per penyes. Des de la corporació municipal i la Comissió de Festes conviden a tots els veïns i veïnes de la Vall i voltants a viure unes intenses Festes Majors 2013.

Més informació: |