La banda de música de Morella recorda al Mestre Candel amb un concert

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 16 d'agost de 2013 .
Etiquetes: , ,

La banda de música de Morella, l’Associació Musical Mestre Candel, va oferir este divendres inici de festes un emotiu concert. Va ser per commemorar els 20 anys de la mort de la persona que dóna nom al conjunt musical, Antonio Candel. Per a això, es va celebrar un concert en el centre de la localitat.

La pluja va amenaçar l’acte i la banda es va col·locar a l’interior dels Porxes. Però amb les primeres notes, la música va guanyar a l’aigua. Durant l’esdeveniment es va reconèixer la labor del desaparegut músic i es va lliurar un ram de flors a la filla del mestre, Mercedes Candel, que també ha estat un factor clau en el desenvolupament de la música a Morella.

Un dels moments de més sentiment seria quan la banda va encetar els compassos de Piquín, una peça composada per Antonio Candel. La cançó feta pel músic autodidacta rememora l’admiració de Candel per un comediant dels temps en que es guanyava la vida tocant el piano en els teatres de València i els primers cines sense veu.

La música seria la gran protagonista al centre de Morella amb la interpretació d’altres temes per part de la banda morellana en un concert que va reunir a molta gent i va ser un gran reconeixement per a la figura del sempre recordat Mestre Candel.

Més informació: | |