El Club de la Joventut de Massalió celebre la seua IV Marxa Nocturna

comarquesnord.cat . Massalió . dilluns, 19 d'agost de 2013 .

El passat dilluns 19 de agost el Club de la Joventut de Massalió va celebrar la IV edició de la Marxa Senderista Nocturna, en la qual van participar més de 100 persones. Poc després de les deu de la nit, tots els inscrits van eixir de la plaça major del municipi per a recórrer les dos rutes, una curta d’uns 4 quilòmetres i una de llarga d’uns 8, preparades per l’organització per esta activitat.

Després de més o menys una hora de trajecte dels primers caminants, van començar a arribar a l’ermita de Sant Cristòfol on van recuperar forces a base de calmant i pastes típiques. “Els participants de la ruta curta van tardar entre 45 minuts i una hora a arribar. I els de la llarga, entre hora i hora i mitja. D’esta manera, sobre les dotze i mitja de la nit ja estàvem tots a l’ermita”, va concretar Carlos Celma, membre de la junta directiva del Club de la Joventut de Massalió.

En acabar l’activitat, des de l’organització es van mostrar contents tant pel bon nombre de participants com per l’absència d’incidents durant les rutes. “Estem contents perquè hem tingut més o menys els mateixos participants que en altres anys i, el que és més important, no s’ha perdut ni s’ha fet mal ningú durant el recorregut”, va afirmar Celma.