El setmanari Notícies reuneix als tres alcaldes de la seua història al complir 20 anys

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 22 d'agost de 2013 .
Etiquetes: , , , , ,

Quan el setmanari d’informació comarcal Notícies va treure el seu primer número, feia vora dos anys i mig que Xavier Fabregat era alcalde de Morella. Al 1995 Ximo Puig va agafar el relleu per a esdevindre l’alcalde que més anys ha coincidit amb la història de la revisteta de Comunicacions dels Ports. Finalment, ha estat Rhamsés Ripollés qui, des de fa poc més d’un any, ocupa la cadira de l’alcaldia morellana. I a pesar de que tots tres són del mateix partit, el PSPV-PSOE, no han coincidit mai en un acte públic a la mateixa taula fins ara.

“Tres alcaldes” és un dels capítols del llibre Ara que tinc 20 anys, publicació que repassa, amb l’excusa les portades més emblemàtiques del setmanari Notícies, la història de les dues darreres dècades a Morella i comarca. I la presentació del llibre suposarà la primera trobada dels tres alcaldes darrere d’una taula per a comentar, baix el seu punt de vista, la història recent morellana en la que, encapçalant l’Ajuntament, han tingut molt a veure.

L’acte, que estarà presentat pel primer redactor del Notícies, Joan Carles Marcobal, farà història avançant alguns dels temes que conformen el llibre. Però a més de política, el llibre també repassa 20 anys de festes, d’obres, d’esdeveniments històrics, de successos, de meteorologia o de cultura en vora 200 pàgines en la que destacats col·laboradors i els redactors del setmanari desgranen la història de les dues darreres dècades morellanes. A més, vora 500 fotografies ajuden a entendre, a reflexionar o a treure un somriure al recordar Carnestoltes, obres, Bous de Sant Roc, Anuncis, Sexennis alhora que servirà per a recordar als que ja no estan.

L’acte de presentació està programat per al dissabte 24 d’agost de 2013 a les 20.00 hores a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella. Però durant els dies previs les fotografies més destacades que formaran part del llibre es poden començar a veure al facebook i al twitter del setmanari Notícies, que comparteix amb tots els seus seguidors l’alegria de complir 20 anys.

Més informació: | | | | |