Els espectacles taurins no falten a les Festes de Forcall

comarquesnord.cat . Forcall . dimarts, 27 d'agost de 2013 .
Etiquetes: , ,

Forcall ja està a l’equador de les seues celebracions en honor a la Mare de Déu de la Consolació i a Sant Víctor Màrtir. Entre les moltes activitats programades, no falten els espectacles taurins en les seues diferents modalitats. Per les vesprades, la gran plaça forcallana, convertida en recinte de cadafals, acull a toreros i espectadors en les soltes de vaques.

Els corros són molt ben acollits entre veïns i visitants, permeten passar unes estones entretingudes observant com els més atrevits s’apropen als animals. La Plaça Major de Forcall és un recinte molt apte per albergar els espectacles taurins. Al comptar amb forma rectangular, els espectadors poden vore els bous i les vaques des de qualsevol part de la mateixa. És per això que s’instal·len persones, disposades a disfrutar de la festa, per tot arreu. Als cadafals metàl·lics, tant dalt com a peu de plaça; als balcons o fins i tot a les parts més altes dels edificis, d’on es té una vista quasi d’ocell. A més de les activitats taurines, i després d’haver viscut també uns dies de fervor i processons, encara queden molts actes al programa de festes d’este municipi. Els actes més multitudinaris de les celebracions sempre solen ser els taurins. I, entre ells, els embolats. Forcall ja ha viscut una embolada, però encara li queden dos jornades més. Divendres i dissabte, les embolades seran un reclam per a molts aficionats als bous.

Des de la Comissió de Festes es treballa de valent per aconseguir unes celebracions repletes d’actes i ben lluïdes. Ara bé, és necessària la col·laboració de tot el poble per tal que les festes puguen esdevindre’s amb normalitat. Forcall continua de festa i ho farà fins l’últim dia d’este mes d’agost, fins el 31.

Més informació: | |