Calaceit convenç i guanye Samper (3-0) tot i les baixes en les que comence la lliga

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 1 de setembre de 2013 .

Calaceit ha sumat els 3 primers punts en el partit inaugural d’esta temporada 2013/14. I ho ha fet contra el Samper de Calanda, equip de molts alts i baixos. Partit seriós el que va plantejar el Calaceit, que afronte l’inici de lliga amb moltes baixes degudes a lesions, sancions i vacances d’alguns dels seus jugadors. De fet, l’equip de la capital del Matarranya només va poder convocar 12 jugadors, d’ells dos porters. Partit molt igualat a la primera part, amb un Samper que tire de veterania i que sempre està cridat a donar alguna sorpresa. El Calaceit, per la seua part, buscant el futbol que va fer la temporada passada i que el va consolidar com un dels equips revelació de l’any, intractables al seu camp. La primera mitja hora de partit va estar equilibrada, fins que Borja va posar el primer dels locals (1-0) que feia les coses més fàcils. A la segona part, Calaceit va anar a sentenciar. Premi que va obtindre amb dos dianes més. El ritme del partit el van portar els locals, i quan el físic va poder amb els jugadors del Samper, es va acabar el misteri. De cara a la pròxima jornada, el Calaceit viatjarà al camp del Valdealgorfa enmig de les Festes Patronals del municipi del Baix Aragó. Calaceit vol els 6 de 6.

David Insa, portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, va concretar que “ha tornat el futbol. I hem començat bé. Hem començat guanyant. Més no es pot demanar”. Insa va concretar que “Calaceit va anar al partit amb només 12 jugadors per diverses circumstàncies, mentre que el Samper va vindre amb un equip molt paregut al de la temporada passada. El partit en sí no va ser gens còmode. La primera part va estar molt igualada. I a la segona part va guanyar el físic. Esta va ser la clau per a la victòria del Calaceit”, va concretar Insa. El primer gol del Calaceit va arribar passada la mitja hora de joc, obra de Borja. “A partir d’aquí va ser tot una mica més fàcil. Però la superioritat física va ser la clau. Sempre has de parar compte amb el Samper, un equip que té les seues peculiaritats”. Borja va tornar a fer gol a la segona part, mentre que l’altre gol el va firmar Ionut. De cara a la pròxima jornada, el Calaceit espere recuperar alguns dels seus efectius. I és que segons Insa, la pretemporada “no ens ha ajudat, en este aspecte”, perquè “hem tingut molt mala sort”, sobretot al partit contra Sportin. De fet, el Calaceit arrossegue baixes prou importants.

De cara a la pròxima jornada, Calaceit ha de viatjar a Valdealgorfa enmig de les Festes Patronals del municipi del Baix Aragó. De moment, el partit està marcat en diumenge, encara que al Valdealgorfa li agradaria jugar en dissabte. Dissabte, en canvi, Calaceit no pot perquè és la Festa del Futbol al poble, on s’ajunten els socis del Calaceit CF i de les penyes del Saragossa, del Reial Madrid i del FC Barcelona.