Calanda fa mal a Valderrobres (5-1) i presente la seua candidatura a favorit

comarquesnord.cat . Calanda . diumenge, 1 de setembre de 2013 .

Valderrobres va patir este cap de setmana una dura derrota al, possiblement, camp més difícil del Grup 4 de la Primera Regional. L’equip entrenat per José Antonio Rebullida es va desplaçar a Calanda, on es va trobar un rival molt complet i amb ganes de fer coses molt importants esta temporada. El resultat (5-1) ho diu tot, amb un Calanda que va estar molt compenetrat en tot moment i on va fer valer eixa intensitat que sempre el caracteritze quan jugue a casa. Tot el contrari que el Valderrobres, al que li va faltar una mica d’intensitat i, sobretot, de caràcter. Calanda ja va demostrar esta pretemporada que si vol pot ser el favorit i inclús va arribar a guanyar a l’Alcanyís de preferent. I durant la jornada inaugural d’esta temporada 2013/14, va abanderar eixa forma de jugar que pots equip de la I Regional transmeten. Velocitat, joc, toc i molta compenetració. El primer gol va arribar al minut 13 de partit i el segon gol local va arribar al 34. Fins llavors, els del Matarranya pràcticament no van saber reaccionar, i els canvis a la segona part encara li van donar una mica d’aire. Cinc minuts fatídics a la represa van matar el partit, amb un Calanda que va ficar la maneta de penal al minut 87. L’únic gol de Valderrobres va arribar a l’últim minut de partit.

José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres, va reconèixer que “a l’equip li va faltar intensitat i caràcter”, coses que caldrà resoldre immediatament, ja que diumenge hi ha partit contra Chiprana, “molt nodrit de les categories inferiors del Casp”. Amb el primer gol local, Calanda va demostrar que “estaven jugant molt millor que natres, però sobretot que li posaven més ganes. En alguns moments del partit inclús vaig veure com si alguns jugadors nostres anaren per un costat i uns altres per un altre. Caldrà millorar, els jugadors i els preparadors”, va afegir Rebullida. “Enguany serem un rival a batre perquè la temporada passada vam fer molt bona campanya. Però això cal esborrar-ho. No mos serveix de res”. L’entrenador del Valderrobres va considerar Calanda com “un clar candidat a l’ascens. Han mantingut el cos de l’equip, amb algunes incorporacions molt interessants. I tenen la il·lusió i les ganes que en moments de l’any passat se’ls hi va trobar en falta”. En relació als seus hòmens, Rebullida no va fer menció a les baixes perquè “els partits els han de traure els que estem”.

Valderrobres comence la temporada en derrota, encara que es trau de damunt la visita a Calanda, que és -juntament amb Teruel- el desplaçament més complicat. De cara a la pròxima jornada, Valderrobres debutarà a casa contra Chiprana, equip que ve de golejar la primera jornada a Escatró per un clar (5-2).