LA FALSA: “I have a dream”

Joan Carles Marcobal . 1 de setembre de 2013 .
Etiquetes: , , , ,

El passat diumenge es complien 50 anys des de que Martin Luther King pronunciara la seua frase ‘tinc un somni’ que, posteriorment, s’ha immortalitzat. Molt s’ha tingut que lluitar des d’aquell 1963 per aconseguir avanços en igualtat entre persones… i encara no està tot fet ni molt menys.

Però anem a seguir parlant d’efemèride: també fa 50 anys que a Morella se creava l’emissora ‘Radio Morella, la voz sindical del Maestrazgo’, la de Paco Garcia, Sedes Ferblas, Jesús Palos, entre altres entranyables veus. M’assabento el passat dissabte per mig de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, que es compleixen cent anys de la disputa del primer partit de futbol a Morella (aprofito per a dir que va ser el mateix any de la inauguració de San Mamés) I ens ho contava l’alcalde en l’acte de presentació del llibre ‘Ara que tinc vint anys’ commemoratiu del vintè aniversari del setmanari que té vostè ara a les mans, Notícies, editat per l’empresa Comunicacions dels Ports que a la seua vegada compleix 25 anys, des d’aquell any 1988 quan crea Els Ports Ràdio, l’emissora que ha unit tota una comarca.

‘I have a dream’ van pensar en valencià un grup de gent il·lusionada que, ajudats per un bon grapat d’accionistes conscients de no traure dividends però sí satisfacció i orgull personal, van crear una empresa de comunicació a la comarca que no cal que els explico on ha arribat. La ràdio, la tele (30 anys) i este setmanari han estat els seus principals productes entre d’altres molts. Per a mi ha estat un honor i un orgull aportar el meu humil òbol a fer realitat eixe somni compartit per tants de companys i companyes.

Més informació: | | | |