Gran èxit de la I Marató de Spinning de Morella amb 65 participants

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 31 d'agost de 2013 .
Etiquetes:

L’Espai Firal de Morella desprenia més energia que cap altre dia. Dissabte, tot este grup de ciclistes pedalejava al mateix ritme en el que va ser la primera marató de spinning de Morella. La instructora d’este esport al Centre Jaume I, Lola Viñals, va posar-se en contacte amb altres instructors de l’escola de cicle indoor ‘Bestcycling’ per tal d’organitzar una trobada d’estes característiques a la capital dels Ports. Els objectius d’esta màster class van ser posar-se un poc en forma i passar una molt bona estona al ritme de la música. A pesar d’haver tingut lloc en un cap de setmana estrany per ser “l’operació tornada”, 65 eren els participants que conformaven la marató de spinning. Molts dels participants d’esta marató són alumnes habituals de les classes de spinning que es porten a terme a Morella sota la direcció de Lola Viñals. Les camisetes blaves identificaven als esportistes morellans.

La jornada esportiva la composaven un tota de tres classes, tres hores d’esforç i de molta marxa a sobre de les bicis i seguint el ritme fort de la música. Després de la primera classe, molt intensa, els ànims dels participants estaven ben alts. Durant el període estival, les classes d’esta pràctica esportiva a Morella han descansat un total de 15 dies. Ara, amb el setembre, tornen a la normalitat.

El spinning és més que un esport. És una gran dosi d’energia i bon ambient. Encara que siga una pràctica amb escàs contacte físic, la força que desprèn el grup de corredors en el seu conjunt és molt gran. Amb entrenaments com este, s’obliden maldecaps i s’elimina l’estrès. Per l’alta assistència a la primera marató i pel bon ambient, sembla que no serà l’única. S’espera poder repetir més trobades com esta en el futur.

Iniciar-se en el spinning no ha de suposar un problema per ningú. Les primeres classes són suaus i el ritme s’incrementa quan el cos ja està preparat. Esta setmana, tindran lloc classes d’iniciació a este esport al centre Jaume I. Energia, intensitat, música, força i bon ambient en la primera marató de spinning de Morella.

Més informació: