La Fira de Setembre ens portarà el segon Valdetapas

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimecres, 4 de setembre de 2013 .
Etiquetes:

Vall-de-roures ja ho té tot a punt per a viure la Fira de Setembre. Este cap de setmana, dissabte 7 i diumenge 8, la capital del Matarranya celebre la tradicional fira comercial, punt de trobada de molts veïns de la comarca i pobles de la vora. Des de l’Ajuntament de Vall-de-roures van recordar que ho tenen tot preparat i que, un any més, s’ompliran els carrers de paradetes i firaires en productes d’allò més variats. A més, este setembre arribarà la II Ruta de Tapes. Després de l’èxit de la proposta a la Fira de Maig, des de l’Ajuntament, el Patronat i els bars i restaurants de Vall-de-roures han impulsat un 2on Valdetapas carregat de novetats.

Ernesto Marín, regidor del consistori, va recordar que “durant la Fira de Maig vam fer un ‘Valdetapas’ que va funcionar molt bé. Es van arribar a vendre més de 250 cupons, i els bars i restaurants participants n’estaven contents”, igual que els veïns del poble. La proposta de maig va animar molt la fira, i durant aquell dissabte i diumenge nou bars i restaurants de Vall-de-roures van oferir les seues tapes. El preu per cupó d’eixa primera edició va ser de 2 euros. Durant el nou ‘Valdetapas’ hi haurà algunes novetats, com ara que en lloc de nou bars esta vegada en seran 13. El preu de cada cupó serà de 2,5 euros, i es podran adquirir a una taula habilitada a la fira o als bars participants.

La segona de les novetats està relacionada amb la duració del ‘Valdetapas’. Acabada la primera edició “vam parlar amb els bars participants. I una de les coses que ens van dir va ser que un cap de setmana era una mica precipitat, i que a molts veïns no els donava temps de fer totes les tapes”. Per això, “esta vegada no durarà dos dies, sinó que el ‘Valdetapas’ el farem durant tots els caps de setmana de setembre”. També es canviaran els horaris, i cada bar i restaurant tindrà un horari propi adaptat a la seua funció i faena. Cada cupó adquirit, de 2,5 euros, donarà dret a les 13 tapes dels 13 establiments (sense repetir) fent una consumició a cada un d’ells.

Més informació: