La Fira mostrarà l’oferta de turisme rural de Morella per a la tardor i hivern

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 5 de setembre de 2013 .
Etiquetes:

La Fira de Morella és un gran espai comercial i una bona oportunitat per promocionar els productes i serveis de la zona. L’Ajuntament de Morella també aprofitarà aquest cap de setmana per mostrar l’àmplia oferta turística per a la tardor, que és una temporada en la què molts visitants arriben per gaudir del patrimoni natural i paisatgístic del terme municipal.
És a la tardor quan exploten els colors de la muntanya, apareixen els bolets, els rius arriben als cabals més alts i la temperatura acompanya per realitzar diferents rutes. Per això, és la temporada alta dels refugis naturals, com els tres ubicats a la muntanya de Pereroles i ,també es registra una important demanda a les cases rurals gestionades per Cases de Morella i ubicades a Herbeset, Xiva o Ortells. Morella també compta amb una Central de Reserves que facilita la contractació d’allotjament als turistes. Tota l’oferta rural de la localitat es pot consultar a la pàgina web www.casesdemorella.com i es pot obtenir més informació al telèfon 964173117.

En els últims anys , l’Ajuntament de Morella també ha condicionat i marcat més de 150 quilòmetres de senders. Per això, durant els dies de Fira, s’exposarà tota aquesta oferta, perquè els veïns i visitants coneguen totes les possibilitats que ofereix el turisme de natura de Morella.

Morella Singletracks
La tardor també es presenta com un moment ideal per gaudir de l’esport relacionat amb la natura. Entre l’oferta de turisme actiu, aquest any ha nascut la iniciativa Morella Singletracks, que pretén consolidar a la localitat com una destinació idònia per a la pràctica de BTT per senders. És un projecte pioner, que ofereix al visitant la possibilitat de combinar la pràctica d’aquest esport per paratges únics amb el descobriment de les localitats de l’interior de la província de Castelló. A la pàgina web www.morellasingletracks.com es poden trobar els tracks de les rutes i descarregar-los, a més de trobar informació sobre els serveis que es poden contractar.

Un altre dels productes estrella d’aquest any ha estat Regala Morella. Les caixes de disseny que es converteixen en vals canviables per estades a la localitat, serveis de restauració o per productes dels comerços ha estat un autèntic èxit, a la Fira també estaran a disposició dels veïns i visitants

Més informació: