Santiago Pérez nou diputat provincial per la nostra comarca substituïnt a Josep Gisbert

comarquesnord.cat . Castelló . divendres, 6 de setembre de 2013 .
Etiquetes: , ,

Aquest matí ha tingut entrada en el Registre Oficial de la Diputació sengles escrits de renúncia de Josep Gisbert i Evaristo Martí, diputats pels partits judicials de Morella i Vinaròs, respectivament. Fins a final de legislatura els succeiran en el càrrec els edils que apareixen com a substituts en la Junta Electoral, Santiago Pérez i Sergio Bou.

Aquest relleu es produeix en el marc de l’acord que a la comarca Ports-Maestrat es va realitzar a l’inici de la legislatura, dins de la normalitat democràtica que ha funcionat en anteriors ocasions, així com per adaptar la nova situació política dels actuals diputats amb els càrrecs polítics que actualment ostenten. En el cas de Josep Gisbert, com a secretari de Petits Municipis de l’actual Executiva Nacional de Ximo Puig, a València. I en el cas d’Evaristo Martí, per compaginar el càrrec d’alcalde de Rossell amb el de Secretari General de la Comarca dels Ports-Maestrat.

Els diputats cessen oficialment en els seus càrrecs en la Diputació, però continuaran exercint funcions dins dels equips de treball polític establert al territori, així com aportant la seva col·laboració amb el grup socialista de la Diputació en aquelles matèries en les quals puguin aportar la seva experiència i coneixement en el que resta de legislatura.

El portaveu socialista en la Diputació, Francesc Colomer, ha manifestat el seu “profund agraïment” a la labor realitzada per Josep Gisbert en tots els anys de col·laboració amb ell en la Diputació com a portaveu adjunt i la gran dedicació d’Evaristo Martí, sobretot en matèria econòmica, que ha permès avançar en la creació del projecte alternatiu de govern que el socialisme castellonenc ha sabut configurar en els últims temps.

Santiago Pérez ostenta l’alcaldia de Forcall des de 2003, exercint la Secretaria de Desenvolupament Rural en l’Executiva Comarcal Ports-Maestrat i a més és, des de 2009, President de la Mancomunitat dels Ports. Sergio Bou és alcalde de Santa Magdalena de Polpis des de 2007, i ha exercit diversos càrrecs orgànics, sent actualment Secretari d’Infraestructures en l’Executiva Provincial de Castelló.

Més informació: | |