Al Calaceit se li escape la victòria a Valdealgorfa (3-3) en un partit marcat per la tensió

comarquesnord.cat . Valdealgorfa . diumenge, 8 de setembre de 2013 . 1 comentari

Calaceit va cedir un empat este diumenge contra el Valdealgorfa (3-3) en un partit que se li va escapar de les mans en els últims minuts. I és que l’equip del Matarranya va anar al poble veí del Baix Aragó a pels 3 punts des del primer minut. Plantejament seriós i bon inici del partit. Als primers minuts, el Calaceit va avisar en dos ocasions, i va ser al minut 15, obra de Joanet, quan els visitants van trencar la igualtat. El Calaceit va seguir a la seua, i el treball ben fet va obtindre un nou premi al minut 38, quan Borja va marcar de falta. Així s’arribava al descans, amb bon sabor de boca i grans sensacions per a firmar la segona victòria consecutiva de la temporada. De fet, Calaceit va fer dos grans contres a l’inici de la segona part. El gol de la sentència estava a punt d’arribar. Però qui al final perdone massa, ho acabe pagant. Així va ser. Al minut 72, Ruiz va reduir distàncies. Borja, en canvi, en una contra perfecta, va posar un clar (1-3). A partir d’este moment, el partit es va embrutar. I l’expulsió de Balleta al minut 83 va ser clau per al desenllaç final. Montañés va reduir les distàncies al minut 86. I Ruiz, una altra vegada, va fer el definitiu empat (3-3) a l’últim minut de partit. Empat agredolç per a un Calaceit que va buscar més i que va marxar de Valdealgorfa amb un empat. El comportament de part de l’afició local, que va llançar coets a la banqueta visitant, ha estat sancionada per 30 euros de multa per la Federació.

David Insa, portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, va reconèixer que “el partit el vam controlar fins que vam entrar en el joc que va fer el Valdealgorfa. Ens van fer marxar del partit i ens van aconseguir empatar”. El primer gol va arribar prompte. “Vam eixir amb una gran actitud. Va caure el primer al quart d’hora, després d’un rebuig que va enganxar molt bé Joanet. I abans del descans, van aconseguir el segon per falta de Borja. Teníem el partit encarrilat”. A l’inici de la segona part, Calaceit hagués pogut matar el partit. “Però qui perdone, la pague”. Ruiz va reduir distàncies al 72, però “Borja, esta vegada a contracop, va ampliar les distàncies (1-3). A partir d’aquí, ells van començar a jugar de manera molt bruta. En una d’estes situacions ens van expulsar a un jugador i ens empatar”. Insa es va queixar de l’actitud de l’afició. “El públic va ser molt insolent. No pot ser que estigues a la caseta i et tiren coets. Això no pot ser”, va tancar David Insa.

De cara a la pròxima jornada, Calaceit tindrà una difícil papereta a casa contra Sportin, equip que ha baixat de categoria però que ja ha tastat durant la pretemporada. Calaceit, amb este empat, es situe en 5ena posició, empatat a 4 punts amb el tercer classificat.