El Pena-roja destrosse Samper (6-0) i pot presumir de liderat

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 8 de setembre de 2013 .
Etiquetes:

El Pena-roja va destrossar el Samper de Calanda (6-0) en un partit sense misteris i pot presumir de liderat. L’equip entrenat per Laris i Vinya va guanyar còmodament durant la jornada 2, enmig de les Festes Patronals del poble, i ha firmat per primera vegada en la seua història 6 punts de 6 possibles. Pena-roja va anar pel partit des del primer minut, generant moltes ocasions de perill durant els 90 minuts. Al primer minut de partit va arribar el primer llançament a porteria, que va traure com va poder el porter visitant. I a l’eixida del córner va caure el primer, obra d’Iñaki. El mateix Iñaki va posar la firma del segon gol, molt bonico. Abans del descans, a l’eixida d’un córner, Javi va posar el tercer. Així es va arribar al descans, un resultat còmode que va motivar canvis i va donar molts minuts als jugadors menys habituals i els més jóvens. El quart gol va ser obra de Víctor Torné, Javi va fer el cinquè, i el resultat el va tancar Ian -que s’estrene al caseller del Pena-roja- al minut 78 de joc. Domini clar del Pena-roja, que va tirar més de 20 vegades a la porteria rival. Enrique, per la seua part, pràcticament no va tindre faena i el Samper de Calanda va tindre a dures penes dos xuts a porteria. L’anècdota del partit, el resultat oficial que va posar l’àrbitre. 7-0 a l’acta. Al Pena-roja li van anul·lar un gol.

José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, va recalcar que “no es pot demanar més. Va ser un resultat contundent. Natres vam sortir molt concentrats. Vam anar pel partit des del primer minut. I només començar el partit ens van bolcar a la porteria contrària i no vam baixar el pistó en cap moment”. Laris va reconèixer que “veníem escarmentats d’altres experiències” amb el Samper. “Vam eixir amb la lliçó apresa i va sortir tot molt bé”. A la vegada, “va ser un partit bonico de jugar perquè el camp estava ple. Agrair també el caràcter dels jugadors del Samper, que amb el resultat contundent en contra no van pegar cap puntada amb mala intenció”. El primer entrenador del Pena-roja va afegir que “millor no es pot començar. No podem demanar més. La primera victòria va ser molt treballada, molt dura i amb un rival que jugue molt bé a futbol, sobretot a pilota aturada. Ara rebrem al Calanda. Intentarem seguir somiant i que això dure més partits”, va sentenciar Laris.

Amb esta clara victòria, el Pena-roja pot presumir de liderat, compartit amb el Teruel B amb 6 punts i la mateixa diferència de gols (+8). La pròxima jornada, també enmig de les Festes Patronals, Pena-roja rep al Calanda, un dels favorits per a pujar de categoria.

Més informació: