Massalió cau a Híjar (5-0) contra un rival amb molta velocitat a dalt

comarquesnord.cat . Híjar . diumenge, 8 de setembre de 2013 .
Etiquetes:

El Massalió va caure este diumenge de forma contundent (5-0) a Híjar davant un rival que té molta velocitat a dalt. Dura derrota de l’equip del Matarranya que es va forjar als primers minuts de partit. L’equip entrenat per Moisés Royo va eixir molt adormit al terreny de joc. I el rival només va necessitar 7 minuts per a encarar la victòria. Va ser obra de Carbonel, jove jugador de Híjar que va firmar els tres primers gols de l’equip local. El segon d’ells el va fer al minut 13 de partit. A partir del minut 25 de partit, el Massalió es va posar les piles. Va ser llavors quan millor va jugar, creant ocasions de perill a la porteria rival i controlant el mig del camp. Però el Massalió no va obtindre premi i va marxar al descans sense gol (2-0). A la segona part, Massalió va eixir amb la idea de buscar el gol que els podia posar dins el partit. Però no li van eixir bé les coses i va estar més fluix que al segon tram de la primera part. En canvi, Híjar va esperar, i va trobar un excessiu premi al minut 70, quan novament Carbonel va sentenciar el partit. El 4at i 5è gol van arribar de penal, en minuts on no hi havia res en joc i sota la sorpresa de les decisions arbitrals. Excessiva derrota per al Massalió, que no comence la temporada amb bon peu, encara que li ha tocat batallar contra dos equips que estan cridats a donar molta guerra.

Moisés Royo, entrenador del Massalió, va reconèixer que “hem tingut un inici de lliga molt complicat. L’any passat va ser paregut, perquè els dos primers partits els vam perdre (5-0) i finalment eixos equips van acabar pujant de categoria”. Híjar “va jugar molt bé. Vam començar molt adormits. Ens van fer un gol molt prompte. I quan vas a remolc coste trobar forats, fer ocasions…” El Massalió, amb dos gols en contra, “crec que es va despertar. Vam tindre algunes ocasions. Vam arribar a porteria més que ells. Del minut 20 per avant la cosa va canviar, no sé si va ser perquè natres vam pressionar més o perquè ells tenien el resultat de cara”. Però el descans no va ajudar. Al minut 70 va arribar el tercer gol. I els dos últims van arribar de penal. “El tercer va ser per culpa nostra. Aquí, vam abaixar els braços. I en dos arribades més ens van xiular dos penals, que per a mi van ser molt dubtosos. Coses molt estranyes que no vam entendre ni els uns ni els altres”. Pel que fa al recital de targetes, Moi va apuntar que “alguns moments van ser tensos. Però la majoria de targetes les va traure per protestar”.

De cara a la pròxima jornada, el Massalió viurà a casa el primer derbi entre equips del Matarranya. Serà contra el Polideportivo Cretense en un partit on els visitants arriben amb 3 punts de 3 possibles perquè diumenge no van jugar. El Massalió, és el cuer amb Samper de Calanda, encara que ha tingut amb Valderrobres l’inici més complicat d’esta categoria.

Més informació: