El Benassal supera al Vilafranca per 0-2 al Serrito

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 15 de setembre de 2013 .
Etiquetes: ,

En un partit més intens que vistós, propi de l’inici d’una temporada, el Benassal superava per 0-2 al Vilafranca en partit disputat al Camp del Serrito. Encontre de la primera jornada de la campanya 2013-2014 i en el que el Benassal va mostrar una millor condició física que els locals. En un partit amb poques oportunitats de gol, el Benassal va ser més efectiu i acabaria sumant els tres primers punts de la temporada amb ofici i una bona colocació al camp. El Vilafranca collaria una bona primera part però a la segona baixaria considerablement el seu rendiment.

Primera part molt equilibrada la que oferien el Vilafranca i el Benassal en aquest nou ‘derbi’ a la zona en el que s’imposaria el Benassal. Instants de tanteig a l’inici de l’encontre i poques oportunitats de gol. Encara que els dos conjunts arribarien a les àrees contràries, a la primera part es podrien contabilitzar tres ocasions per equip. La primera seria del Vilafranca amb una incursió per banda esquerra de César Pomares que el porter del Benassal desbaratava amb els peus. El Benassal, en una jugada ràpida a la contra va estar a punt de sorprendre al Vilafranca, encara que el porter Adrián Vicente acabaria abortant l’ocasió. Poc després, bona ocasió del Vilafranca a la treta d’un còrner que Héctor rematava alt per poc i en un altra de les bones ocasions del Vilafranca en la primera part, Santos rematava fora amb el cap en un baló centrat al segon pal. Els benassalencs també tindrien les seues ocasions de gol, fent treballar a Adrián Vicente que va tenir una gran actuació. Al minut 43 i quan tot indicava que el primer temps podia acabar sense gols, el Benassal amb un formidable remat de cap superava a Adrián i col·locava el 0-1 al marcador amb el que s’arribava al descans.

A la segona part el Vilafranca baixaria prou el seu rendiment físic i el Benassal controlaria la situació sense massa dificultats. El Vilafranca ho intentava amb la velocitat de Román i Edo, tenint aquest primer una bona ocasió de gol. Alberto també arribaria dues vegades a l’àrea del Benassal però sense poder definir. Els visitants, a l’eixida d’un còrner i novament de cap aconseguien el 0-2 que sentenciava el partit. Ja amb aquest clar resultat a favor, el Benassal disposaria de bones ocasions a la recta final de l’encontre en les que es trobava amb un inspirat Adrián Vicente. El meta local no va permetre que cap baló més entrara a la seua porteria.

Al final, Vilafranca -0- Benassal -2-, el ‘derbi’ que inaugurava temporada es saldava a favor d’un Benassal, tercer l’any passat i que apunta a la part alta de la taula. El Vilafranca, poc rodat encara després d’una curta pretemporada ha de continuar millorant dia a dia, corregint errades com les que es va veure al Camp del Serrito.