El Centre Lúdic i Esportiu Jaume I comença una nova temporada amb una àmplia oferta d’activitats

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 15 de setembre de 2013 .

El Centre Lúdic i Esportiu Jaume I de Morella comença una nova temporada i manté l’oferta de les anteriors. De nou, aquestes instal·lacions es converteixen en l’espai de referència en la pràctica d’esport en la localitat. Per a enguany, tornen els cursos de natació, spinning, aquagym, aeròbic, ioga o taekwondo i, a més es podrà gaudir del gimnàs, la piscina, spa- fitness, sauna, jacuzzi, rocòdrom o els esports de pista.

El regidor d’esports, Amadeu Bordàs, destaca que “els veïns de Morella tindran, de nou, una àmplia oferta per practicar esport durant aquesta temporada 2013-2014 del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I”. A més, afegeix que “és important mantenir els cursos i oferta de què disposem, ja que hi ha molts veïns i veïnes de la localitat que practiquen cada modalitat”. Per això, considera que “el poliesportiu ha donat molta vida a Morella i són molts els que ara practiquen esport, quan fa pocs anys no ho feien”. Pel que fa als preus, l’abonament mensual o de deu sessions de piscina o gimnàs és de 30 euros, el trimestral, de 80, i l’anual de 220. Mentre que el d’ anual de pista és de 45 euros. El anual infantil serà de 80 euros i l’especial de 100 euros. El poliesportiu estarà obert de dilluns a divendres de 11 a 14 hores i de 16 a 22 h. i, els dissabtes en el mateix horari matinal i de 16 a 20 h .

Les instal·lacions del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I també presentaran un millor aspecte que al final de la temporada anterior, ja que s’ha aprofitat el mes d’agost per realitzar treballs de manteniment, tractament d’aigües i de millora de diferents zones, especialment, treballs per incrementar l’eficiència energètica.

L’àmplia oferta del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I ha fet que molts veïns de la localitat comencen a familiaritzar-se amb la pràctica de l’esport.