El Cretense s’emporte el primer derbi del Matarranya a casa el Massalió (1-3)

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 15 de setembre de 2013 .
Etiquetes: ,

El Massalió i el Polideportivo Cretense van protagonitzar el diumenge el primer derbi entre equips del Matarranya. La victòria va caure a mans de la gent de Queretes per un còmode (1-3) gràcies a una segona part on van arribar tots els gols. Els primers 45 minuts van ser molt insulsos, amb poques ocasions de gol i molt de joc al mig del camp i escassa profunditat. El Cretense va eixir al partit amb moltes novetats i jugadors poc habituals, cosa que no va saber aprofitar el Massalió. Poques rematades i gens de treball per als porters, que sí van tindre més protagonisme a la segona part. Jugats els primers 45 minuts, Fuster va donar entrada a Carlos i Javi Susaneta, recol·locant jugadors al camp. El Cretense es va trobar millor, va portar la iniciativa, i va obtindre ràpid el premi amb el gol de Raúl Moles. Per la seua part, Sergi Manero va fer dos gols, pràcticament idèntics, a les eixides de dos córners. Els de Queretes van tirar d’estratègia per a emportar-se el primer derbi matarranyenc i per a firmar el ple de victòries. 6 punts de 6 possibles i a l’espera de recuperar el partit contra Torrecilla. Per la seua part, Massalió va sumar la tercera derrota consecutiva. L’únic gol local va arribar al minut 89, obra de José Mari. La pròxima setmana, dos partits complicats. Massalió va a Escatró, mentre que Queretes debutarà esta temporada a casa contra el sempre perillós Alcorisa.

. La versió dels locals

Francisco Cano ‘Canet’, jugador del Massalió, va concretar que “la primera part va ser renyida però de poc futbol. Es va jugar massa pel mig del camp, no es van aprofitar les bandes… I a la segona part, en dos errades, ens van fer dos gols casi idèntics”. El jugador del Massalió va reconèixer que “el Cretense té un esquema clar, són jugadors que fa molts anys que juguen junts, i això es note”. A la segona part “van entrar alguns jugadors que li van donar molt d’aire. I amb el baixó nostre”, es va decantar la balança. Canet també va destacar l’actuació dels dos porters. “Raúl, el nostre porter, va fer molt bona actuació, i Natxo va salvar al seu equip”. En relació a l’inici de temporada, on el Massalió encara no ha puntuat, el jugador va reconèixer que “està costant que surten les coses. És el segon any que juguem i estem exigits a fer més. L’actitud a l’hora d’afrontar ha canviat en relació a les setmanes anteriors. Perds tres partits i tens la sensació de que serà igual que l’any passat”. Però “tenim qualitat, tenim jugadors i la temporada és molt llarga. Els resultats acabaran arribant”.

Amb esta derrota, el Massalió baixe a l’última posició, amb 0 punts, on estan enclavats cinc equips. La pròxima setmana, l’equip del Matarranya anirà a Escatró, equip que va escalant posicions després de sumar dos victòries consecutives.

. La versió dels visitants

Alfredo Fuster, entrenador del Polideportivo Cretense, va apuntar que a la primera part “vam provar algunes coses perquè esta pretemporada no hem tingut els partits que ens hagués agradat tindre. Vam col·locar a jugadors que no estan ubicats al seu lloc natural, i això també va marcar la primera part”. A la segona part, en canvi, van entrar Carlos i Javi Susaneta, que havien vist els primers 45 minuts des de la banqueta, i poc a poc els jugadors van ocupar el seu lloc natural. El Cretense va obtindre el premi al minut 56 de partit, obra de Raúl Moles. Manero, per la seua part, va fer doblet als minuts 64 i 76, els dos a l’eixida de córner. A pilota parada, els de Queretes van donar molt de perill. Fuster va reconèixer que “una vegada vam fer el primer gol, el Massalió es va enfonsar molt”. Amb el gol, Massalió “es va tirar per avant, i això ho vam aprofitar i vam tindre moltes ocasions”. La pilota parada va ser clau. “S’han de saber llegir els partits”, va dir Fuster. “El porter no sortia al rebuig. I això calia aprofitar-ho”.

Amb esta victòria, el Cretense puge fins la 5ena posició, situant-se amb 6 punts empatat amb el 2on classificat. De cara a la pròxima jornada, el Cretense debutarà a casa contra Alcorisa, un rival que sempre està cridat a donar guerra.

Més informació: |