Pena-roja acuse el cansament de les festes i cau contra Calanda (2-5)

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 15 de setembre de 2013 .

El Pena-roja va perdre diumenge el primer partit d’esta temporada. Ho va fer contra un gran Calanda (2-5) en un partit on va primar el físic però que no es va resoldre fins la segona part. L’equip de la serra va anar de menys i més, i va arribar al descans en una gran pujada d’adrenalina. Al camp hi havia més de 200 persones seguint el partit, i això va ajudar l’equip de Laris i Viña a tirar del carro. El Calanda no va especular gens, i va pujar a Pena-roja per faena. Les coses se li van posar de cara. Va marcar prompte, i es va trobar amb un (0-2) excessiu. El Pena-roja, en canvi, es fa refer a temps, i gràcies a dos jugades d’estratègia va posar l’empat (2-2). Els dos gols locals van ser d’Iván en els millors minuts del Pena-roja. El descans va arribar quan més va patir Calanda i després que la defensa visitant traguera una pilota rematada per Ian que es colava dins. De cara a la segona part, Pena-roja va patir l’esforç dels primers 45 minuts. Un gol matiner dels visitants va fer mal. La sentència va arribar de penal, innocent falta que provoque Iván i que no desaprofite el Calanda (2-4). El cinquè visitant, quan estava tot venut, va ser un gran gol. Primera derrota del Pena-roja, que baixe ara a la 4ta posició amb 6 punts. Tot i la derrota, l’equip orgullós perquè va plantar cara a un dels grans favorits per l’ascens.

José de Laris, el primer entrenador del Pena-roja, va recalcar que “va ser un partit molt complicat”, encara que “crec que el resultat és excessiu pel que es va veure al camp”. L’entrenador del Pena-roja va explicar que “ells es van posar en un (0-2), però gràcies a la força que ens va enviar l’afició des de la grada, vam empatar. L’equip ho va donar tot a la primera part. I es va notar el cansament de les festes. Calanda no va especular gens. Van fer el primer gol molt prompte, que va ser una mica de fortuna. El segon d’ells va ser una errada defensiva nostra. Però el Pena-roja tenia ganes de futbol i en dos jugades d’estratègia vam empatar. Si la primera part dure cinc minuts més, la força que arribava des de la grada ens hagués ajudat a fer el tercer”. Però este no va arribar, i el cansament es va notar a la segona part, on el Calanda va ser superior. Pel que fa al rival, Laris va defensar que “té dos jugadors a dalt molt bons, té una defensa que no comet errades i és un equip que toque molt bé la pilota i no és gens brut”. Per tant, un gran aspirant al títol de lliga.

Amb esta derrota, el Pena-roja deixe el liderat i baixe a la 4ta posició amb 6 punts, els mateixos que el 2on classificat. De cara a la pròxima jornada, Pena-roja anirà al camp del Valdealgorfa. “L’equip anirà a guanyar”, va tancar Laris, que una vegada més va felicitar a l’afició del Pena-roja per la seua fidelitat.