Morella renova la seva zona infantil de la Plaça Colon

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 16 de setembre de 2013 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella ha començat aquest dilluns les obres de renovació de la zona infantil de la plaça de Colón. Aquesta és una petició realitzada des del Consell dels Xiquets, on també van ser els mateixos menuts els que van triar els jocs que passarà a tenir aquest enclavament. A més, s’ha aprofitat aquest canvi de material infantil i el tancament del Kiosko Colom per renovar part del ferm de la plaça. En la jornada d’avui, el primer edil morellà, Rhamsés Ripollés, i el regidor d’obres, Rafa Pallarés, han supervisat este inici d’actuació.

El síndic d’obres destaca que “és una renovació important per als xiquets i xiquetes de Morella, que veuran millorades les instal·lacions d’una de les principals zones de joc i d’esbarjo de Morella”. A més, afegeix que “s’aprofita la intervenció per canviar el ferm a la zona de les fustes, ja que s’estava deteriorada”. L’edil també assenyala que “els consells són molt importants en l’acció de govern municipal, ja que d’ells s’extreuen nombroses iniciatives que posteriorment es duen a la pràctica”. Finalment, explica que “dins dels consells, el dels Xiquets és un dels més simpàtics, ja que tenen una forma molt curiosa de traslladar els problemes que troben al municipi i s’intenten atendre les seves demandes”. Cal recordar, que d’aquestes reunions s’han extret problemes en els què s’ha actuat i que han deparat, per exemple, en la renovació de la Plaça Colom, la instal·lació d’una font al Tint o la creació del carril bici per l’Alameda.

D’aquesta manera, mitjançant l’actuació que ha començat avui, es renovaran els jocs infantils i se substituiran per uns nous. A més, la zona de terrassa del Kiosko Colom, que se situa sobre un sòl de fustes, també es reemplaçarà per una de nova.

Més informació: |