La Federació li done 3 punts a Alcorisa per alineació incorrecta del Teruel B

comarquesnord.cat . Alcorisa . divendres, 20 de setembre de 2013 .
Etiquetes: , , , ,

La Federació Aragonesa de Futbol (FAF) s’ha posicionat sobre el partit entre Alcorisa i Teruel B que es va viure a la jornada 2 de la present temporada. El partit va acabar amb contundent victòria visitant (0-3) al camp de l’Alcorisa. Tot i això, l’equip local va recórrer el partit perquè, al seu entendre, hi havia quatre jugadors del Teruel B que van jugar sense estar reglamentàriament inscrits i no tenien la llicència que és obligatòria per a competir. Dos setmanes després, una vegada complits els períodes d’al·legacions, la FAF s’ha pronunciat i li ha donat la raó a Alcorisa.

Al seu entendre, i segons l’article 124 del Reglament General, “per causes imputables al Teruel al no haver regularitzat la situació econòmica de les fitxes, els jugadors objecte de reclamació, en la data de celebració del partit Alcorisa – Teruel, 7 setembre de 2013, no posseïen la referida llicència pel que, conseqüentment, no complien este requisit que és imprescindible”. Per tant, “alineació indeguda” amb les conseqüències que això comporte, i que és computar el partit com perdut al Teruel B, declarar guanyador al seu oponent per (3-0) i una sanció de 50 euros.

Això, per tant, té conseqüències directes a la classificació. Alcorisa, que només ha jugat dos partits durant les tres jornades de lliga, escale fins la 5ena posició, situant-se amb 6 punts, 4 gols a favor i cap en contra. El Teruel B, per la seua part, baixe fins la 11ena posició, quedant-se amb 3 punts, 5 gols a favor i 3 en contra. Este canvi de resultat té també efectes per als equips del Matarranya. El Pena-roja puge fins la 3era posició i el Cretense es posicione 4at classificat. Precisament, el pròxim rival del Teruel B serà un equip del Matarranya. Calaceit visite este diumenge la capital provincial on afrontarà un partit gens fàcil previst a les 11 del matí.

Més informació: | | | |